LOVE

Sitter i soffan och snackar med Jossan älskling på facebook. Vi ska förmodligen träffas imorgon, antingen hem till henne. Eller kanske vi drar till grönan! Vi får se. Sen får jag se om jag kanske sover där eller om hon sover här.. eller om vi bara är på dagen! Men det var ganska länge sen vi träffades så det ska bli sjukt kul, saknar min brud asså! förut var vi med varandra typ varge dag men har inte varit så på senaste tiden tyvärr ''/ men ska ses imorgon så det blir grymt! Men jag hör av mig imorgon om vad som händer och så.. Funderar på att krypa ner i sängen och sova, sover lixom till 12 varge dag nu för tiden.. onödigt att slösa bort en halv dag! Så satsar på att gå upp kanske 9-10 imorgon! :D Hoppas jag lyckas..


Gammal bild.. några i innebandy laget! Älskar er ♥


Om ett gott skratt förlänger livet, då är jag odödlig..

Lev livet som om det vore den sista! Jag älskar mitt liv :D


Gäster

Vi har gäster nu.. Dom ska nog gå snart så bloggar senare! Puss bebs ♥


Dagens outfitt!


Idag körde jag på att linne & svarta shorts. Enkelt och sommrigt!


Sjukt trött.. typ sover?

Hejsan sötnosar! :D Just nu ligger jag i sängen med datan. Har varit ute hela dagen med Olle. I söndags fixade vi flädersaft som jag skrev förut, och det skulle ju så i någr adagar så idag silade vi bort allt och hälde saften i flaskor. Det tog en stund, sen spelade vi nån fotboll sak.. Därför har jag inte bloggat något idag, men lixom. Det är ju typ 28 grader! Sol & skönt, varför ligga inne en hel dag och slööa då? Men nu ska jag byta om, ska på träning om en halvtimme, så därför gick jag in. Men jag är sjukt trött.. helt sjukt fast jag vaknade 12! Men jag bloggar mer när jag kommer hem. Jag smsade Kajsa och frågade om jag kunde träffa hene efterträningen, men hon har inte svarat.. tänkte kanske bada eller något! Så kajsa (jonsson) om du ser det här, smsa mig direkt! Saknar dig sjukt mycket ♥


fotbolls träning snart då! MED NYA ROSA PANG SKORNA ;)


Länkbyte med Hanna!

 
Klicka på bilden eller här om du vill komma till världens sötaste brud! :D


Vad händer imorgon?

I söndags snackade jag med Felicia om att träffa henne. Men vet inte hur det blir med det. Har nämligen inte pratat med henne idag.. så får se! Annars kanske jag bara är hemma och tar det lungt.. är sjukt trött! Ful gång i göteborg så! :D Men vi hade jätte kul! Så är väldigt trött.. eller kanske grönan eller vad som hälst, så som ni märker har jag typ inga planer! Bloggar mer om det imorgon, eller kanske ett videoinlägg! Det var ju sjukt länge sen! Imorgon ska jag försöka lägga in lite bilder också! Men dom är inte så bra, tråkiga men min och vendelas humor vettni.. Sjukt!


I bilen påväg hem idag.. vi tog pappret som är runt sugrören och delade som i massa delar.. asså vi hade en hyrbil och vi skulle lämna de kvar där i facket. Det var det som var planen lixom! ;) och det gjorde vi.. det tyckte vi var skit kul! Vet skit tråkigt men ändå! ;)


Rubrik?

Förlåt igen för säms uppdatering.. försökte blogga på mobilen men lixom orkar inte det när jag är med Vendela! Då vill man ju hälst glöma internett ;) okej.. det var facebook och sånt men orkade inte blogga.. Felicia lovade att blogga medans jag var borta men hon gjorde inte ett ända inlägg.. vet inte varför men aja! Felicia, om du ser det här smsa mig undrar varför du int gjorde något? Tappat alla läsare typ.. aja, Bloggar senare!

Berättar senare om morgon dagen!


Gammal bild..


;s

Hejsan bloggen!

Förlåt för usel bloggning.. men jag var ju i Göteborg med vendela, hennes syrra och hennes pappa. Först åkte vi på måndag eftermiddagen, vi stannade vit vänen och träffade några som vendelas pappa kännde, där lämnade vi in deras bil på lackning och fick en hyrbil, sen åkte vi ut med dreas lilla motorbor i vänen och åkte till en resturang och käkade. Sen påvägen hem åkte vi i en, vad kan man kalla det? Kanske en kanal? Asså det var bara vass, sen va det lixom som en smal gång eller vad man säger. Kanske 3 meter bred och 1 meter djupt! Sjukt coolt ;) Sen åkte vi hem till deras kompisar och fikade lite & badade, dom hade en bubbelpool! Sen sov vi över där och gick upp runt kvart i 8 för att åka vidare till Göteborg! Då åkte vi direkt till några andra som Vendelas pappa kände och hälsade på dom! Först va vi hemma hos dom sen åkte vi och badade lite.. Men i bilen påväg till dom kom vi på att jag och vendela hade glömt våra bikinis och handuken hos dom som bodde vid vänen så jag va tvungen att köpa en ny ;) Sen efter vi hade varit hos dom så åte vi tillhotellet och checkade in. Sen drog vi direkt till Liseberg och va där till 9 på kvällen! Eller Vendelas lillasyster Stella & hennes pappa gick tilll hotellet runt halv 7, s¨vi va där längre. Vi åkte allt! asså allt 'läskigt' om man kan säga så! Ass¨inte barnsakerna och sånnt! Vi åkte till och med Atmosfear! :D Sjukt cool!! Och såklart katapulten med lopingar och balder! Sjukt roliga! Sen gick vi till hotellet vid 9 och då k'ade vi middag på hotellet! Det var jätte gott, jag och V tog kycklig med totatis och en jätte god rödvinsås. Sen sprack vi upp till rummet för att byta om.. vi skulle till gymmet, så vi stack ner dit ungefär en timme och gymmade! Jätte skönt! :D Sen vid 11 så gick vi upp till rummet igen. Men vet ni vad som hände då..? Haha, vi fastnade i hissen.. USCH.. vi fick verkligen panik! Jag skulle precis ringa, men då fick jag och vendela ingen teckning när vi va i hissen.. så vi tröck tusen gånger på en knapp, asså nödknapp. Sen öppnades dörrarna , på våning 2? och vi skulle till 10an ! den cpade totalt.. usch vart skit rädd.. så då vågade vi inte åka så vi ringde hennes pappa sen och bad honom möta oss! Men vi tog en annan hiss istället.usch det vär häsmkt .. ;) Sen idag givk vi pp runt 9-kvart över 9, käkade frukost och sen drog ut i stan och shoppade! Jag hittade 2 jätte söta tröjor. Och vendela typ 3 tror jag! Men dom jag köpte har jag verkligen letat efter länge men har aldrig funits i min storlek! Så är jätte nöjd.. :D Men vi hade det jätte kul! tack för 3 underbara dagar!

Har lite bilder men det gick inte att ladda in dom just nu.. men ni får dom såfort det funkar! Så kommer blider från bilresan, några från liseberg och på vad jag köpte!
LOVE!

Nu ska jag blogga så mycket jag kan.. För eran skull! Bra va? :D


Mobilbloggning - Bilen

Hej älsklingar! :D sitter ju i bilen med Vendela. Vi ska stanna vid typ vänen inatt.. Dom känner typ någon där, och om det är fint väder så ska vi typ bada och sånt imorgon.. Annars åker vi typ till Liseberg och är där både orgon och på onsdag! Eller det ör inte bestämmt' men vi har sjukt kul här i bilen.. Kommer bilder sen när jag kommer hem! ;)<3 Puss ida!

HEEEEEEEEEEJDÅ

BYE!


Nu åker jag!

Eller tåget går om ca 20 min så hinner inte blogga mer nu! Måste kolla så jag har me mig allt och sånnt! Bliv inlägg via Iphonen eftersom vi ska sitta i bil i typ 4 timmar! Men ni får ha det bra, men ni kommer aldrig få se lika bra som oss! :D Mohahahha, nej skoja! Men Puss! ♥




Felicia Älskling!

Min älskade Felicia ska gästblogga på bloggen nu medans jag är borta! Jag kommer blogga lite ibland men inte så ofta så därför ska hon slänga in lite inlägg åt er! Tack bebe, Love you! ♥


Godmorgon!

Yes! Första dagen jag vaknar halv 11? Haha, men det var bara bra att Vendela ringde och väckte mig för jag lixom sover mig trött! Visste ni att man kan göra det? ;) Asså istället för att sova för lite så sover man förmycket och då blir man trött istället! Och percis det gör jag så måste fantiskt sova lite mindre! Men iallafall.. Vendela ringde och sa att jag fick följa med till Göteborg!! Så sjukt kul! Vi åker runt 1, först typ stanna i vänen och åka båt.. sen åker vi vidare till Göteborg, och går på liseberg! Beroende på väder så går vi på liseberg en eller två dagar, men om det är fint väder åker vi typ typ och badar i skärgården! Men det kommer verkligen bli så sjukt kul! Lixom det kommer äga! :D ÄLSKAR DIG VENDELA! Men jag längtar skit mycket! Tåget går om en eller en och en halv timme.. kan ta båda beror på! Så nu har jag brottom med allt. Ska packa massa! Så sätt fart nu Ida!


Har inget för mig.. ska man kanske dejta kudden redan nu?

Yapp, rubriken talar nog. Har lixom inget direkt att göra nu så funkerar på att stänga av datan och lägga mig? Imorgon kanske jag åker till göteborg med vendela & hennes pappa&syrra. Sånnafall åker vi på eftermiddagen.. men det är inte säkert än men vendela skulle höra av sig mer om det imorgonn bitti.. sånna fall kommer vi hem på typ onsdag! Hoppas det går för det skulle verkligen vara gryyyyymt!! Jag berättar imorgon hur det blir.. sånna fall lir det ju inte mycket bloggning alls men jag göra ju tidsinställda, några på mobilen och kanske någon som kan gästblogga så det kommer ändå in sånna fall. Men ska inte tro för mycket för det är inte säkert men hoppas det för det skulle vara sjukt kul! Åka båt & gå på liseberg! Kan det lixom bli bättre?









Fin rebus va? :D Men det är inte säkert men hörs imorgon bloggen!


Hemma

Så.. nu kom jag hem, vi var ju och kollade på en båt! Sjukt fin.. får se om det blir vår.. hoppas det! :D Haha, men den var jätte fin. Sjukt ''sportig'' Om ni fattar vad jag menar! Sjukt snygg..

Bilderna är från google.. så det är inte just den båden men sen sårten! :D vad tycker ni? Nu ska jag inte tro för mycket men visst är den snygg?



-Mathilda-

Hellu! Mathilda gästbloggar här nu! Idag har Ida och jag haft sjukt nice, vi har ätit på subway och flummat och så ! :D Vi har tagit massa bilder också, just nu så smsar vi massor. Vi ska snart laga mat och sen taggar jag hem!
Pallar inte skriva! puss !





Hej

Om en stund ska jag börja laga mat, sen vid 7 åker familjen iväg och ska kolla på en båt. Vi sålde ju våran innan sommaren men vi klarar oss inte utan en så ska åka och kolla på en idag. En segelbåt tyvärr.. jag & olle vill ha en motorbåt men päronen vägrar ;) Men den här är snygg iallafall så det är okej! Så bloggar senare! ♥


Lite random bilder?

Jag & Olle fick lite bubbel/cider innan middagen! Sjukt gott.. kbry va!


Hade lite tråkigt..


När jag & brorsan gjorde flädersaft..








Serriöst.. Roliga liv vi har! ;)






















No lifers ..

Nu är jag och Mathilda hemma från centrum.. det fanns inga tider till att klippa sig så det vart inget, (som tur va) ;) Haha.. Men sen gick vi till Ica, jag köpte 3 passionsfrukte r& mathilda en. Som vi åt på vägen hem! Gud, det är ju verkligen det godaste som finns! helt sjukt gott, sånt gott är ju det jag ska få leva på nu nr jag inte käkar godis.. Men frukt är så sjukt mycket godare så! Men nu sitter vi i min säng.. jag håller på med datan och mathilda nördar sin mobil som jag skrev i förra inlägget. Men jag spelar också lite på min mobilen.. fan mathilda är ju bättre än mig på alla spel ju! Haha! ;) Men vi har serriöst inga liv!

 Men nu ska ni få se några foton från idag.. usch jag bjuder verkligen på dom!














Godmorgon bloggen! :D


Idag vaknade jag 12 som vanligt.. mathilda kommer snart,då ska jag bara fixa mig en snabbis sen åker vi ner till centrum för jag ska typ klippa mig! usch vill inte.. och vi ska typ äta lunch där! Sen bara kolla i lite affärer! Myspys.. Men Mathilda älskling fyllde år iförre går och då fick hon en Iphone 4, så hon nördar den 24/7 så får se om hon kan vara lite social med mig? ;) Men nu ska jag fixa mig men hörs snart jaooo!
Älskar dig mig finaste Mathilda bästo! ♥


Godis & läsk? nja.. inte för mig på en stund va ;)?

Yeeeeees, idag började jag med godis & läsk förbud! Ska ha det i ett halvår. Till julafton alltså! Och brorsan har bara godis fast då har han det i ett år istället! :) så då får vi lika mycket för det.. men det tror jag faktiskt inte är så svårt för jag är lite inte direkt godisälskare? jag har alltid gillat att köpa godis, men jag äter aldrig det? Lixom vad är då meningen? ;) då är det ju bättre att få pengar för det istället! Så.. yes, bort med den skiten! :D


Asså vet aldrig vad jag ska skriva som rubrik?

Nu har vi kollat på film och jag tar det bara lungt i sängen med datan & mobilen.. är inne på facebook och snackar med Felicia älskling! Och smsar lite med Emelie & Lucas.. Men funderar på att sova snart, eftersom jag har sovit till 12 hela veckan typ så kanske bäst att lägga sig lite tidigare så man inte sover bort hela dagen? ;o eller? Men jag ligger och bestämmer lite om nästa vecka med Felicia.. ska förmodligen träffa henne nästa onsdag, får se om vi kanske sover hos någon eller om vi bara träffas på dagen. Men har verkligen saknat min älskling sjukt mycket så det ska bli grymt!

Älskar dig min finaste & älskade Felicia ! ♥

Fast nu är du en liten blondieeeee!


Älska

Tagit lite milder med mobilen.. hinner inte lägga in dom nu! Men lovar, dom kommer imorgon! :D

Juste.. skulle till grönan nu på kvällen men det vart ändrade planer.. för Filippa fick inte.. ;s sjukt tråkigt men aja!




Förlåt.. ;s

Förlåt bloggen för SKIT DÅLIG UPPDATERING.. Men igår va jag ju borta hela dagen eftersom det var ju midsommar.. och sen när jag kom hem kollade jag på film med brorsan.. sen idag har jag bara varit med familjen! Verkligen ingen lust att sätta mig vid datan. Men iallafall.. jag kan ju berätta vad jag har hittat på idag! Jo, jag vaknade kl 12.. lite kul för jag vaknar verkligen prick 12 varge dag.. lite konstigt ju? ;) Haha, aja skit i.. sen gick jag och olle (min brorsa) ut och plockade fläder, för vi skulle göra flädersaft.. Vi skulle plocka ''160 blommor'' så medans vi gjorde det så stack mamma och handlade allt som skulle vara till.. sen när vi va klara med det skölde jag och olle dom och la 80 i en hink och 80 i en annan.. sen hackade jag massa citroner och lite lime som man ska lägga med blommorna.. asså fläderblommorna ;) Sen hälde vi på socker över. Shit asså! man har så sjuuuuuuuukt mycket socker o saft asså! ;o typ 2 liter i en hink! ;o Aja.. sen kockade vi vatten och hälde över.. det ska stå och lite ''suga in'' i 3 dagar! sen är det klart, god saft! Mormor & farmor gör alltid det och det är verkligen det bästa som finns.. så vi gjorde jätte mycket! Sen efter det så körde hela familjen ''boul'' eller hur det stavas? kanske stavas ''bool'' ? I dont know?
Pappa och Olle vann över mig och mamma med 20-19.. skit nära att vi vann eller hur? fan! ;) Men nu ska vi snart äta middag sen ska vi kolla på film. Ska bli bättre med uppdateringen! Promise! :D Men det är lite tråkigt för jag hade mer än 100 läsare i förregår.. men igår fick jag typ 55 st! ;o vet att det var midsommar och sånt men ändå! Sjukt dåligt.. kom igen nu! :D vill upp till mer än 100 igen! Och ska uppdatare sjukt myclet för att komma dit.. kämpa är det man måste! Eller hur?

 
 


Bloggriket

Klicka på länken om du vill komma till en massa bra bloggar! :D

http://bloggriket.se

http://bloggriket.se
http://bloggriket.se
http://bloggriket.se
http://bloggriket.se


Jag har själv hittat massa bra!


Mobilbloggning - Inget specielt..

Sitter nu hos några kompisar.. Typ 100 pers här. Vi har gjort massa tävlingar och sånt. Men nu gör jag ingenting! Och tror inte vi ska göra något specielt så får se.. Kommer säkert kunna blogga massa eftersom jag ändå inte har något att göra.. Puss!

Godmorgon & glad midsommar allihoppa! :D

Jag vaknade 12 idag.. och vi ska vara borta typ kvart i 1 så jag har sjukt bråttom.. Jag lockade mitt hår för jag har alltid platt så skulle göra lite anorlunda! Men jag ser helt förjävlig ut så jag måste platta allt nu och jag har typ 4 min på mig! ;o Usch.. jag blir sen tänker inte se ut såhär iallafall! Har inte tid att blogga nu.. men det kommer komma in inlägg under dagen! Kommer blogga í mobilen!


Planer för midsommar?

Tänkte berätta vad jag ska göra imorgon. Vad mina paner är! Jo, först vid typ 1 så åker vi hem till våra kompisar och typ äter jordgubbstårta och fikar! Sen åker vi typ till midsommarstången och ''dansar'' .. ;) sen cyklar vi tillbaka till dom är äter.. och är där en stund! Sen åker vi och den familjen vi va hos till en annan familj lite senare och där kommer det vara massa! Kommer typ vara 100 pers.. Får se hur det blir! Om det blir kul eller tråkigt ;) Haha.. Men så ser mina planer ut!

 Sen på lördag är jag nog med söta Nora och sen på kvällen drar jag till stan med Filippa och gör en grym sak.. säker det på söndag vad vi ska göra! :D Eller kanske tidigare.. får se! ♥

Men vad ska ni göra imorgon på midsommar? Alla som svarar får en länk! Länkar på lördag så ni har chansen att kommentera imorgon på dagen också! Men sjukt nyfiken så.. Vad ska du hitta på? :D



Älska är ett starkt ord.. Men det är det ordet jag vill använda nu!

Yes! Älskar er mina underbara bloggläsare! För det första så fick jag besökrekord idag.. och nu har jag typ 105 unika! :D Ni kanske tycker det är skit dåligt.. men jag har ju inte direkt haft bloggen jätte länge och jag har lixom verkligen satsat nu den senaste tiden! Nu satsar jag självklart på 150-200! Och det ska jag klara.. tro på sig själv och bloggar mycket" huvudsaken är ju att iallafall försöka! annars kommer det aldrig gå! eller hur? :D Nu fan är jag på humör och ska göra allt för er!!!

Bloggläsare.. ni är underbara! bra statistik och skit mycket fina kommentarer.. bara rinner in hela tiden! blir så sjukt glad! :D




Så.. nu har jag tid att berätta lite om dagen!

Men orkar inte skriva så långt ;) Men iallafall.. ungefär 20 i 11 så träffade jag Petra & Nikita, eller dom hoppade på mitt tåg. Så drog vi direkt in till grönan! Vi visste att det inte skulle vara så mycket folk där idag för det stog det på hemsidan, eller asså det var en 'grön flagga' och det betyder att det är färre folk där.. och det är eftersom det lixom är midsommar imorgon så är ganska många borta och sånt! Men det var verkligen helt sjukt! Det var inga där.. asså vi bara sprang in till allt! Lixom de var bara ett 'tåg' eller vad man säger.. framma på jetline och sånnt.. och det var lixom inte äns fult .. HELT TOMT! Hade sjukt kul med brudarna! Måste verkligen göras om med er! Sen vi ungefär halv 5 åkte vi hem.. för petra behövde åka hem, men vi drog till Nikitas pappas resturang.. så vi käkade där! sjukt gott.. höll på att dö för jag va så jävla mätt! Haha ;) Men det var verkligen jätte gott.. sen åkte jag hem efter det och har bara varit med familjen.. men nu är jag uppe på rummet, drog upp hit för jag vart sur.. hehe ;) Men grym dag!

Kommer lägga in bilder senare när Petra & Nikita har laddat upp dom!


Shit.. gammal? ;)


Filippa!! Bäst ju ;o

Filippa fett najs! Kommer bli grymt.. träffa världens snyggaste kille! OMG! ;o hahahah.. LOOOOOVE!


Blokus?

Nu ska jag och familjen spela blokus.. vet int ehur det stavas men aja ;) Så bloggar senare!
Berättar om dagen och vad jag ska göra imorgon. Midsommar jöö! Men just nu sitter jag och snackar lite med Filippa bajs och så! Hörs! :D


Mobilbloggning - Tåget

Nu sitter jag på tåget påväg hem.. Berättar mer om dagen sen när jag kommer hem. Lättare att skriva på datan! :d Petra och nikita tig bilder så lägger in dom sn när dom har laddat upp dom! Men en sjukt grym dag.. Älskar er tjejer' :D

Videoinlägg nu på morgonen..

Usch hur jag ser ut.. Har inte fixat mig klart!


typ mer än 30 kommentarer idag?

Yes! och grym statistik! FORTSÄTT SÅHÄR..



Bloggar mer imorgon..

Har verlkligen ingen lust att blogga ikväll!
Har ingen lust med något alls.. vet inte vad jag ska göra?
bloggar när jag är mer på humör.. ''/


Vet ni vad?

Att denhär bruden är så jävla söt! Älskar dig sötnos! ♥


Varför finns det rubrik?

Jag ligger bara i min säng och är inne på facebook, läser bloggar och själv bloggar! ;) Har inget att göra.. de tär sjukt skönt att bara ta det lungt men det är ändå lite tråkigt.. haha, så funderar på att kanske gå ut och hoppastudsmatta eller spela lite fotboll min brorsan.. får se! Men ska inte vara uppe allt förlänge för måste sätta klockan på halv 10, för mitt tåg går ungefär halv 11.. (till stan alltså)
Jag och vendela vaknade 12 idag.. fast jag är ändå skit trött! ^^ Men det ska tydligen spöregna imorgon så det kommer säkert inte vara några på grönan! det är ju lixom bara najs.. haha! + att det är grön flagga så det betyder att det ínte är lika många där heller. kbry.. ;)

Men jag sitter och snackar med sötnosen Cissi på facebook.. vi planerar också på att dra till grönan nån dag. Tror det kanske blir nästa vecka! Du är så söt bruden! :D sen ska jag dra dit med Nora, Elin och massa andra! Shit.. fullbokat chema.. men kul ju! :D

älskar er tjejer!


Imorgon drar man till grönan med Petra & Nikita!

yes, jag skulle dit med Petra sen ville hennes kompis Nikita ockå följa med , och självklart får hon det så det ska bli kul! Jag känner inte nikita men får ju ta och lära känna! eller hur? :D Haha, men ska bli jätte kul! Länktar.. va sjukt länge sen jag var med Petra älskling så! Men det kommer bli grymt!


Shit! Hur söt får man vara? ;o


Foton tagna av pappa i Sydafrika


Samma bilder..


Fina? Kommentera vad du tycker!


Veckans planer! (alltså torsdag, fredag, lördag & söndag!)



Torsdag; Får se.. någon som vill träffas? Kommentera, skicka sms eller skriv på facebook! :)
Fredag; Midsommar..vara med familjen och massa kompisar..
Lördag; Förmodligen vara med älskade Nora! ♥
Söndag; Vet inte direkt.. antingen hitta på något med familjen eller bara vara med kompisar!

Finaste Nora! :D


Svar till min underbara Disa Fisa




disa
om Ni gör mig så jävla glad!:
aaaas snygg design!!! och header!! :DDD <3333333333333333333333333

Svar; Tack älskling! Älskar dig <33


Haha.. För mer än ett år sen..Saknar alla tider med dig! ♥


Ni gör mig så jävla glad!

Ja, ni gör det! Mina älskade bloggläsare! :D
Jag får sjukt mycket kommentarer och har en bra statistik.. enligt mig asså! Men ni kommnterar på sjukt bra och säger så mycket fina komplimanger! Tack! Jag älskar er!¨Fortsätt såhär bara. För det älskar jag!


RÖSTA PÅ JESSICA !

 Jessica har gjort en sjukt söt klännning! Alla röstar på henne.. hon ligger 2a och ska fan vinna det här! RÖSTA! :D

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Maränger ... ?

Ida: Vendela, vill du ha lite maränger? :)
Vendela: Ja visst! :)
Ida & Vendela ''tar en tugga från marängen''
Ida: Dom var inte så goda.. ;s
Vendela: Nej.. usch! Har du kollat datumet? ;o
Ida: oj... dom gick ut för 3 år sen! ;sss ;)

 HAHAHAHAHA!.. bildbevis..´


Vi ska ut och hoppa nu! Bloggar mer senare! puss! ♥


Haha..

Vi har gjort en cover av ******* ****.. ;) Haha.. men lägger inte upp den!! Kbry..

Ps; har det sjukt bäst!


Fråga mig inte varför jag lägger in den..


Asså hur kan det gå till ?!


Vafan? Hur kan en kommentar komma innan det klockslaget ?!
Det står att jag fick kommentaren 19.46.. men klockan var då 19.44.. men när jag tog bilden slog den över till 19.45 precis! -,-



↓Tiden jag fick kommentaren? ↓


Vi är 100% galna.

HAHA. Jag och Vendela är helt sjuka.. vi satte på oss shorts & bh och stack ut i spö regnet.. Shit asså! Det var verkligen spöregn.. hagel! Vi hoppade studsmatta.. haha! Sjukt kul ju ;o
På typ 1 min va vi helt dygnsura.. va ute i typ 10 min, tills det kom åska.. fyfan vad läskigt! -.-
Haha, sjuk humor! LOVE! :D Bjuder.... ↓
BEVIS IALLAFALL..












Videon som egentligen skulle komma ut imorse..


Grönan med Vendela bajs..

Nu är jag på grönan med Vendela.. vi har det bäst! Vi får se om vi sover hos någon efter sen.. men vi bestämmer det senare! Har det sjukt kul.. åker allt! Älskar dig vendela :D

Puss!


10 saker.. (Tidsinställt.. På grönan med Vendela)

 

  • Jag verkligen älskar äpplen..
  • Jag är född i Saudiarabien, fast jag är hel svensk!
  • Jag bode i Saudiarabien tills jag var ungefär 1 och ett halft år!
  • Blir sur & ledsen när äns kompisar tar mina andra kompisar.. Lixom hitta egna?
  • Jag är väldigt spar samm.. asså om jag hittar något jag gillar i en affär så köper jag inte det direkt.. måste lixom tänka! Jag sparar verkligen och är försiktig om mina pengar..
  • Jag tycket det är sjukt tråkigt när inte äns killkompis skickar hjärtan.. xd
  • Blir jätte lätt avundsjukt!
  • Jag har hål i båda öronen.. och vill ta ett till i ena!
  • Jag plattar håret varge dag
  • Jag blir sur och irreterad på när folk aldrig uppdaterar sina bloggar ;)


Haha.. det var några saker. Vet sjukt tråkigt men ändå!


Mobilbloggning - Förlåt..

Godmorgon! Jag sa ju att jag skulle blogga med ett videoinlägg nu på morgonen innan jag skulle åka till Grönan.. Jag gjorde ett videoinlägg som jag skulle lägga in till er! Men då måste den ladda skit länge och allt så jag han inte vänta på den.. Hade skit bråttom till tåget! Men jag kan lägga in den när jag kommer hem.. Fast den va till Imorse.. Eftersom jag säger ju lixom nu ska jag till grönan' men ändå! :D Puss hörs efter!

Nej! Tankarna funderar på att..

Funderar på att stänga av datan nu och dejta min älskade kudde! :D Haha.. men ska gå upp halv 10 imorgon så bäst att lägga sig nu.. Har ändå inget annat bättre för mig! Men bloggar imorgon, med både videoinlägg och vanliga inlägg! Jag har faktiskt fixat 2 tidsinställda inlägg som kommer komma upp imorgon på dagen! Försöker nog fixa några till imorgon.. så ni får lite att läsa medans jag är borta! Så sluta in läs.. det kommer komma in imorgon! :D PUSS!


Grönan imorgon med Vendela! Saknat dig älskling..



Mitt liv i två ord..

HELT - UNDERBART



Länkbyte!



Linn Vanbeers & Julia sommerland!

Gå in på Linns ur söta blogg.. lovar, ni kommer inte ångra er! :D Puss på dig sötnos!
klicka på bilden för att komma till hennes blogg!






& gå in på Julias blogg! En skit bra blogg med en sjukt söt brud! GÅ IN PÅ DEN NU! :d
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg <3


Morgon dagens planer

Imorgon drar jag till grönan med Vendela. Ska bli skit kul.. va fan länge sen jag var där nu! Jag har ju verkligen åkt allt på grönan.. förutom ''tilt'' och nu ska Vendela tvinga mig åka den så! Usch.. kommer verkligen vara skit rädd! och vendela, va det dig jag sa lite dumma ord till när jag åkte frittfall en gång? när jag var skit rädd där uppe? Eller var det filippa? ;o Aja.. men det ska iallafall bli skit kul!
Tåget går typ halv 11! Vi ska vara där när det öppnar såklart.. vet inte hur länge vi är där. Så ni vet iallafall varför jag inte kommer blogga imorgon! Men innan jag åker försöker jag göra lite inlägg.. och självklart efter! Men får se.. kanske slaggar med henne sen efter! Men ska bli grymt..

När skolan började va vi sjukt tighta Vendela.. vi gjorde allt tillsammans.. sov alltid över hos varandra och ahde det så sjukt kul" Har underbara minnen med dig! Men lixom.. nu den senaste tiden har vi inte varit med varandra mycket alls! Känns som att vi har lixom glidit ifrån lite.. men nu jävlar ska vi ha det bäst. Jag vet vad vi kan ha älskling!

Kom igen nu bitches! Kaxa inte mot oss! ;D Vi kommer ha det bästoo ..


Mitt första videoinlägg!


Det här är då mitt första videoinlägg.. Jag är helt osminkad och inte plattat håret men jag bjuder på mig själv! :D Bra va?!


Mobilbloggning - Mästerkocken!

Står och lagar tacos nu.. Bloggar efter vi har ätit! :D

Fixar videofy!

Sitter och skypar med Mathilda älskling! så synd om dig.. krya på dig med armen!! Men iallafall.. jag håller på att fixa ett konto på videofy nu.. eller jag har precis gjort ett ska bara lära mig lite ;) sen ska jag försöka göa inlägg! Har ju fått ganska många kommentarer om att ni vill att jag ska videoblogga så visst! Gör det nu för eran skull! ♥


Fryser ihjäl & snackar med älskling!

Nu är jag inne igen.. va ute med brorsan ett tag! Först typ spelade vi boll.. haha, hittade på massa egna regler. Sålart han vann med typ 11-7 eller något sånt.. sen spelade vi fotboll. Det började spöregna. Så vi var helt dygnsura! Men kul var det :D Nu sitter jag och värmer mina fötter och snackar med älsklingen på facebook! Vi planerar lite inför nästa vecka.. jag och Emelie ska typ åka till grönan.. kommer bli bäst!
Längtar redan! Älskar dig hjärtat ♥

Sötaste!


Hörs senare ..

Nej.. nu har jag varit inne hela dagen! Måste ut och röra lite på mig känner jag nu! så stänger av datan nu..
Hörs senare! PUSS ♥



...


Profilbild på facebook now!


Film med brorsan..

Nu sitter jag och kollar på film med min bror. Det var tyvärr ingen som kunde åka till grönan idag så jag stannade hemma.. jag har precis käkat korv med bröd, usch äckligt! :D och nu äter vi bilar! Har typ 10 påsar hemma som är över från mamma & pappas 40års fest! kbry lixom, men ändå.. ;)


Någon?

Är det någon som gör fina & söta skyltar? Skulle behöva några nya.. Om det är någon som vill göra till mig skulle det var asjuuukt snällt! Sånnafall kontaktar jag personen och säger vad jag vill att det ska stå på dom.. och jag har ju gjort lite skyltar och sånt förut i bloggen flera gånger så ni vet ju ungefär vilken stil jag vill ha på dom!
Men är det någon som skulle vilja? Skulle vara sjukt snällt :D








Godmorgon bitches! ;)



Godmorgon bloggen!

Idag vet jag faktiskt inte alls vad jag ska hitta på.. Tänkte åka till grönan men typ inga kan/är hemma.. Trodde sen att jag skulle dit med Linn men hon kunde inte heller så jag får hittapå något annat idag! Det är ju sjukt tråkigt väder så man vill ju inte åka och bada eller något sånt.. så får se! Men serriöst! Om det är någon som vill åka till grönan! Snälla kommentera,  skicka sms eller skriv på facebook! Fast jag inte känner dig så jätte jätte bra.. lär vi ju känna varandra! ;) Haha, eller hur?

Juste.. på fredag är det ju midsommar också... vad ska ni hitta på då? vi brukar alltid åka ut med båden till en vik som heter ''ingmarsö'' men vi har tyvärr sålt våran båt så vet inte vad vi sak göra iår.. kommer serriöst bli världens tråkigast midsommar! Usch.. vill åka ut dit.. annars blir det srriöst ingen riktig midsommar!
Fett tråkigt att vara kvar här i åkersberga och fir! Nej det vill jag verkligen inte! Vill ut på sjön! Så sjukt mysigt!!

Vad ska ni göra på midsommar då? :D




En sak ni säkert inte visste om mig..


 

Jo.. Jag verkligen ääälskar att sova när det regnar. Lixom när man hör regnet på taket.. Snattrar eller vad man säger ;) det är så sjukt mysigt! Verkligen älskar det! Man känner sig så trygg på något sätt.. Ja, jag vet inte varför man gör bara det! Sover så sjukt bra då! Så inatt blir det ju toppen då!? :D samma sak när jag är ute på sjön! Det är så underbart då när det regnar.. Verkligen det mysigaste som finns!
ÄLSKAR NÄR DET REGNAR NÄR MAN SKA SOVA!


Tips!



Jag har några ''tjej-saker'' som jag tycker är sjukt bra! Jag tänkte lägga ut dom här och säga vad det är och vart man kan köpa dom och så!



1. Den här deodoranten är sjukt bra! Jag använder den varge dag. Det är en sprut eller vad man säger.. men den gör inte ont alls eller något! Samtidigt som den luktar hur gott som helst! Du kan köpa den på tex Ica tror jag! Kostar runt 30-40kr har jag för mig!




2.
Den här krämen använder jag så många gånger jag kommer ihåg att använda den ;) En sjukt skön kräm som är o perfymerad.. så alla som är alergiska mot perfymer.. kan så använda denhär! Krämen är väldigt rinnig.. asså inte tjock alls. Men det är sjukt skönt tycker jag! Jag älskar krämen! För om man använder för fet kräm så blir ju hyn fet och det är ju mer risk för att få finnar och sånnt. Jag köpte krämen på Apoteket. Så det är ju en sjukt bra kräm..Man får en len och skön ansiktshud! Bra till er som är ganska torra! tror den kostar kanske runt 70-80kr!




3. Escada perfymen, shit asså! Det är verkligen min favorit perfym! Den luktar så sjukt gott.. sött lixom! verkligen en sommarperfym. Jag använder den typ varge dag, verkligen älskar den! Du kan köpa den på tex Kiks, Åhlens & typ Lindex. Tror den kostar runt 550kr eller något sånt! världens godaste doft! 





4. Det här är en som kallad ''saltvatten'' spräj. Jag plattar hårt och sedan tar jag denhär i min hårbotten. Sen lixom ruffasar till lite.. så får man skit bra volym i håret! Jätte änkelt och smart! Desutom luktar det sjukt gott också! Det kan man köpa på Hm och kostar typ 30kr tror jag! Tips till er som vill ha volym!




5. Sjukt bra ''cover stick'' Många tjejer köper ju billiga cover stick på tex hm och sånnt.. lixom bara för att täcka finnar och andra röda prickar.. Men det är ju egentligen inte bra alls mot finnarna och det! Det blir ju bara värre egentligen! Så jag tipsar verkligen om den här!! Sjukt bra.. den är köpt på Apoteket och kostar typ 60-70kr! Det som är jätte bra med den här är att den är ju hudfärgad så man ser inte hinnarna och det.. sammtidigt som att den är bra för finnarna.. Den gör så att dom torkar ut och försvinner mycket fortare! Så jag tipsar verkligen om den här. Så sjukt bra!'



Det var några tips från mig! Jag använder alla dom här sakerna.. och alla är sjukt bra! Jag verkligen tipsar er stort om sakerna! Om ni har någon fråga eller något om någon produkt eller så.. kontakta mig på facebook , sms eller självklart kommentera här!


Kajsa Jonsson, jag älskar dig min ängel! ♥

Nu ska jag äta middag.. sen typ bara fortsätta ta det lungt vid datan tror jag! Så ska nog fixa lite saker.. typ lägga ut kanske lite tips, eller något roligt för er att läsa! :) Men någor kommer iallafall!


Vendela.. saknar tiden!


- Kan jag få DIN hjälp?



Just nu har jag bloggbrist.. vet inte vad jag ska skriva om!


Gröna lund?

Serriöst? Vill någon dra till grönan med mig imorgon? Jag har ju goldkortet.. och har bara varit där 4 gånger. Ifall det regnar imorgon, lixom spela roll? Då är det ju ändå inga där.. så det är ju bara najs? Bara man lixom klär sig för det. Jag är verkligen sjukt sugen på att dra till grönan! vill dit nu! ;) Men om det är någon som vill åka dit imorgon så kommentera,skicka sms eller skriv på facebook!

Någon, någon, någon ?!



Vendela Jonsson ?

Nej.. jag skriver om en stund orkar inte nu..... xd


'' Citat ''

“Jag har aldrig chansen att vara med någon av er.. det är alltid ni, ni två!
Om jag har tänkt att fråga om vi kan träffas .. så får jag direkt reda på att det
redan är ni.. har lixom aldrig chansen! Med en kaxig atityd, är det svårt att komma in..”

Lärosamt citat.. men ändå jobbigt! Så är det..




Nu är jag hemma!

Hej mina älskade bloggläsare!


Nu är jag hemma efter att ha varit hos min kusin med Hanna! Vi hade sjukt kul. Vi va ute och hoppade kollade på film och massa saker! shit.. vi vart skit flummiga igår så jag jagade hanna ute och när hon inte var berädd kastade jag mjöl i heeeela hennes face.. sen spottade hon i mitt face.. usch! xd Haha, men vi hade sjukt kul hela kvällen.. sen va vi där till ungefär halv 1 idag.. så lämnade vi min kusin för hon skulle köra 'livat' idag igen.. senlämnade vi hanna och jag åkte hem och bytte om.. sen följde jag med dit och kollade på henne idag igen! Sjukt duktiga dom är asså :) Men vi hade jätte kul. Förlåt att jag inte har bloggat men igår ikväll gjorde du Filippa massa. Tack älskling! ♥ Sen gjorde Elin ett, och ett nu på morgonen! så tack underbara människa!
Ni är verkligen underbara, jag älskar er! Elin & Filippa sötnosar.


Du är sjukt underbar älskling!


Så jävla söt gumman!  


God morgon sweethearts!

Har ni sovit gott?! Det ha jag (Elin Lager) gjort.
Nu ska jag och en kompis titta på film. För det spö regna ute..
Vi ska se dom här filmerna:
  • Street Dance
  • i taket lyser stjärnorna
  • a cinderella story
Idag kommer ju Ida hem så jag kommer inte blogga nått mer..
Tack fina Ida för jag fick gästblogga lite ;D
Puss ♥

http://godizgriisen.blogg.se/

Förlåt..

Förlåt för jag inte ar bloggat.. Men Filippa har ju gjort lite inlägg och Elin skrev i inlägget under att hon skulle gästblogga 2 dagar.. Hon frågade om hon fick så självklart lixom! Men imorgon kommer jag blogga helt som vanligt. Men Elin ville ändå göra lite inlägg också så! Men ifall ni trodde att det bara va hon som skulle blogga imoron så var det inte det gör jag kommer blogga helt som vanligt! Vi är sjukt trötta nu så ska typ sova.. Har haft sjukt rolig kväll! Berättar om hela kvällen imorgon för jobbigt att skriva på mobilen! Puss <3 Men tack Filippa finis att du bloggat idag och tack Elin underbara för du vill!

Heej Idas fina läsare, Elin Lager här!

Hej! Nu ska jag (Elin Lager) gästblogga två dagar här på Idas fina blogg!
Jag har en egen blogg som heter http://godizgriisen.blogg.se/
Bild på mig som är tagen från min egna blogg!
Ni måste checka in på min blogg ;D
Ha en bra kväll och natt ♥

Sista inlägget på denna blogg! :(

tjoooo alla bloggläsare! det här är det sista inlägget på den här bloggen! eller jag kanske slänger in nått inlägg när Ida behöver lite hjälp. så alla vet så kommer Ida blogga precis som valigt i morgon! :D
Men det var allt för mej, tack Ida för jag fick blgga! det var jätte kuuuuuuuuuul !


haha den blev pytteliten^^, men iaf en jätte söt arkiv bild på IDA! :D
C I A O
// Filipppa

Some love one, some love two. I love one, and that is you. ♥

Hola amigooooooooos! just nu så sitter jag i sängen och dunkar musik och anmält chillar xd
ville bara att ni skulle veta det ! haha nej men jag vetifan vad jag ska blogga om. så hejdå !

'

JUST NU,Osminkad och ful.

puss och hej smek mej/ FILIPPAAA


Mobilbloggning - Hos mina kusiner

Är ju hon mina kusiner med Hanna. Vi skulle egentligen ta hand om båda mina kusiner men den ena som är yngst åkte till hennes kompis landställe så vi är bara med Melinda! Vi har det jätte mysigt, just nu sitter vi i soffan och kollar på film! Äter chips, dipp, godis & dricker cola! Tack Filippa att du gör massa inlägg! Älskar dig :)

jag glömde ^^

alla som komenterar vad jag ska blogga om får en LÄNK! , så ni kan komentera detta inlägg! :D

PUUUSSSSSS !

@tv'n

just nu kollar jag på blåsningen, för alla er som inte vet vad det är så är det folk som blir blåsta xd sjukt kul iallafall! :D , men jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om ?! kometera gärna nägra förslag ! skulle bli sjukt glad. Ida blir nog glad om ni komenterar mycket så passa på nu! :D, men nu ska jag fortsätta kolla så CIAO !


gammaaaaaaaaaaaaal !

En stor D I S S !

Hejsan! nu har jag precis ätit och tänkte blogga lite! :)
D I S S - en stor diss är verkligen när folk inte kan vara sig själva på sina egna bloggar! t.ex att dom härmar headers texter eller vad som helst. Att dom helt enkelt härmar andra! för ibland när jag kollar runt på lite bloggar så kan jag se att vissa skriver nästan exakt lika dana saker, och hur kul är det igentligen att läsa då?!
so be youreself, that's the best I promise! ;)
xoxo/ Filippa

Hemmaaa!

tjenaree alla idas läsare! nu har prescis farmor och farfar dragit. vi åkte till båten och fikade, ganske mysigt faktiskt! idag tror jag nog att jag kommer sitta hemma och ta det luuuuuuuung, typ kolla på film (a). I morn vet jag inte vad jag ska göra så säg bara till om ni vill ses ! xd men nu ska jag nog dra, jag bloggar mer i kväll :D
en bild fårn skolavslutnigen! :)
K Y S S / F I L I P P A

// IDA ÄR BÄST

HEEEEEEEJ! NU ÄR DET HANNA SOM BLOGGAR !!! COOOLT VA?! jag och Bästis ska ha skit kul idag! som ni säkert ser lite längre ner så ska vara " barnvakt" åt Idas kusin! COOOOOOLISH?! men hejdå! ...ja, jag vet.. ni vill ha min autograf men jag är upptagen med andra saker så NEEEEEEEEEEEJ, TACK?! :) puss <33333333333333333333333333
/// HANNA LENHOV


Nu kom farfar och farmor! ( intressant jag vet) xd

Rubriken säger allt. ja nu måste jag vara lite social mot dom! xd, men det blir mer uppdatering när dom har gått!
en bild jag tog när jag var ute med båten! , jag tog den med iphone kameran så sämst kvalite.
PUSS
// Filippa! :)

Hanna här nu - Åker om 10-20min!

Nu är hanna här. Vi åker snart! Kommer bli grymt. Först ska vi ju kolla på min kusin!
Sen åker vi hem till dom. FF najs!

Älskar er bloggläsare ♥


Filippa här! :D

holaaaaaaaaa! Ida fråga om någon ville gästblogga, och självklart ställde jag upp :D
idag ska Ida till sina kusiner med Hanna! så idag så kommer jag uptadera lite då och då. Men ida kanske slänger in nått inlägg i kväll om hon hinner. Jag har inte så mycket mer att säga eftersom jag inte ska göra nått speciellt idag bara att min farmor och farfar kommer ( alla lägger det i sin carebox hoppas jag) xd
en gammal bild på mej och älskling!
http://www.youtube.com/watch?v=_iwgExXgtdg&feature=player_embedded
en riktigt bra låt! PUSSSS


Filippa my angel!

Jag ska ju åka om ungefär en timme.. och kommer inte kunna blogga mycket alls ikväll! Så Filippa ska
gästblogga ikväll på bloggen! sjukt snällt! Så sluta inte läsa den ikväll för det kommer ändå komma in inlägg ikväll.. jag ska ju också försöka göra några men kanske blir på mobilen eller något!
Men tack Filippa gullunge


Filippa din humor är sjuk..


Nora min lilla söööcker pöööding! ;)

Haha, Nora du är så sjukt söt bruden! ♥ Vill att vi ska bli tightare! ♥


Svar till er - från frågestunden!





Emma Rosberg!-
chips/godis
ketchup/senap
lila/grön
höst/vinter
pool/hav
sjunga/dansa
bio/film hemma
borta fest/hemma fest
cola/fanta

Det var mina uber coola frågor
ÄÄÄlskar dig ! <3 <3 <3 <3

Svar;
Beror på vilket sammanhang.. ;)
ketchup
beror på vilken lila & vilken grön
båda
båda ;)
dansa
film hemma
båda
cola

Haha.. svåra frågor hallå! ;) Älskar dig också bebe!




Ellen!-
1. Hur mycket väger du?
2. Har du tappat alla din mjölktänder?
3. Vad har du för storlek i kläder oftast?
4. skostorlek?
5. Kompisar eller familj?
6. gillar du bloggläsare?
7. favorit låt just nu?

Svar;
1. Tror du serriöst att jag säger det? Jag sa att jag inte svarade på personliga saker!
2. Jag vet faktiskt inte.. tror jag har nån kvar. Inte säker!
3. XS eller S & 34
4. 38-39
5. Ähh? Båda såklart ;o
6. Ja såklart!
7. Vet faktiskt inte




Frida!-
1. Gillar du att sjunga?
2. Om du fick bestämma, vara en fågel eller vara en val?
3. Gillar du mig?
4. Äter du sparris?
5. Vem var din första kärlek?
6. Ska du resa till sommaren eller har du några planer?
7. Vad vill du bli när du blir stor? :P
ÄLSKAR DIG !

Svar;
1. Nja..
2. Val ;)
3. såklart jag gör! ♥
4. Tror inte det
5. Kommer inte ihåg..
6. Nej, eller vi kanske ska till spanien men har inte besämmt än :)
7. Haha, det vet jag inte heller ;)
Älskar dig också sötnos!





Sara!-
Favoritämne i skolan? :d
hur lång är du? :)

Svar;
Idrott är roligas!
164cm :)
Tack för att du kommenterar! <3




Mathilda!-
1. Vad vill du helst ha: pingvin/struts? xd
2. Nämn dina 5 bästavänner.
3. Vill du ''skapa'' minnen med mig i sommar, dvs träffas mkt i sommar.
4. Saknar du lucas?
5. Saknar du tiden med 5B eller tycker du att det är perfa som det är nu med 6B?
6. Jag älskar dig mest på jorden + att du är min BÄSTAVÄN! Det var ingen fråga men aja! <333

Svar;
1. Båda.. för pingviner är skit söta medans en struts är sjuuuukt roliga ;)
2. Jag har inte 5 bästavänner..

3. Ja!
4. Nej faktiskt inte alls :D
5. Saknar tiden med 5B så sjukt mycket! Helt sjukt, vill ha er tillbaka.
6. Älskar dig också!




Ellen!-
1. Vem/Vilka är dina/din bästavänner?
2. vem är din bästa ''killkompis''?
3. topp 3 favoritbloggar?
4. Favorit årstid?
5. Favorit ämne i skolan?
6. Favorit mat?
7. Favorti färg?

Svar;
1. Emma & Hanna.. Dom har jag kännt i 7 år nu.. och det har alltid varit vi sen första ögonkastet!
2. Jag vet fakitskt inte.. har många killkompisar :)
3. Jag läser mest Bella & Linneas blogg.. sen finns det fler jag gillar också men mest doms.
4. Sommar
5. idrott
6. Tacos
7. turkos & rosa



Hanna Lenohov!-
1. Kan du ge mig din OnePiece?
2. Dina favortibloggar?
3. Din absoluta favorit-sak?
4. favorit mat?
5. Mobil eller dator?
(lite random frågor xd)
Puss // DIN BÄSTAVÄN <3

Svar;
1. Nej tyvärr, men bästis, du får självklart låna den!
2. Bella & Linneas
3. Vet fakitskt inte ;)
4. Tacos
5. båda.. men om jag bara får säga en så tar jag mobil för jag kan vara inne på facebook och allt på mobilen eftersom jag har en iphone och det är ju som en data också så ;)
Älskar dig bästis!




Bönan Vendela!-
1. Vem gillar du mest av allt?
2. Har du läst min blogg?
3. Var det mej & filippa du menade i inlägget ovanför?
KRAAAAAAM ;)

Svar;
1. Kan inte svara på
2. Yes, läst den typ varge dag :) men du bloggar inte så jätte mycket.. ''/
3. vet inte.. kommer inte ihåg vilken ilägg?
kram på dig också! <3





föresten.. godmorgon bloggen!

Jag vaknade för ungefär en timme sen! Har precis snackat med hanna bästis i tel och bestämmt lite inför ikväll .. och sen har jag också snackat med min kusin om ikväll! Vi blir hämtade runt halv 2.. men ska försöka hinna blogga mycket innan dess! men jag nåste packa massa saker också! Men detmåste jag ju hinna också? :D Sen senare ska vi gå ner och köpa lite snacks och sånt. Tror dom beställer hem pizza också.. men ska bli jätte kul! Hanna och min ksuin melinda.. FF ;) Sen har dom typ hurt någon film också! Men vi kommer ha det sjukt kul.

 Men om det inte blir mycket bloggning nu i sommar så är det ju för jag har ett underbart liv utanför bloggen och jag orkar faktiskt inte sitta vid datan hela tiden. Det är inte kul alls när det är så fint väder!










Svar till Hanna Panna!




Bääääästavän / h -
om vad tycker ni?:)
Den va jätte fin!

Sv; tack bästis! Vi kommer ha det sjukt kul ikväll! Men kommer du tidigare idag? ungefär vilken tid? <3 PUSS ÄLSKAR DIG.


Sjukt fin bild ♥


vad tycker ni?

Underbara Vendela har gjort en ny header till mig! Sjukt fin ellerhur! Lixom alla verkligen alla tjejbloggar har typ rosa rosa rosa. Så jag tänkte det kunde vara snyggt med turkos eftersom jag verkligen älskar den färgen också.
Jag vet att rubriken vid varge inlägg är rosa och det som är bakom typ lila, men det ska jag fixa så fprt jag kan.. Typ så texten är turkos och det bakom vitt. Tror det blir snyggt! Sen kanske byta text helt.. till en annan text i rubriken! TACK VENDELA FINA UNGE
 men vad tycker ni om min nya header?


Vendela tog lite bilder på 9ornas skolavslutning..

och eftersom dom här bilderna var från din blogg så får du en länk!
http://vendelajonssons.blogg.se !


Söta Klara & Vendela


sötnosarna Filippa & frida


Filippa, Klara & Jag


Yeeep.. 9orna gått ut skolan!


Bjuder....





Sommarens vill ha!



Jag vill verkligen ha massa kläder just nu! Asså alla affärer har ju typ fått in skit mycket fina saker! Hm, bikbok & gina har typ dom bästa ju! Älskar typ allt ;) Men har ju hittat massa snyggt från andra affärer också men här kommer någr snygga saker jag skulle vilja ha som jag hittade på nätet!





Några söta linnen/tunikor! Men jag har hittat skit fina jeans från bikbok, en väska från bikbok och lite sånt också. Älskar sommarkläder!


nr 2!

Yes, jag orkar inte vänta längre på att folk kommenterar vilken som var snyggast för vill göra inlägget snart. Men på typ 4 min så kommenterade 2 att nr 2 var finast så det får bli den! :)
Och ni som kommenterade får ju en länk! Visst är jag snäll? :D Jag är på topp humör idag ju! ;)

Felicias → http://flca.blogg.se
Cissis → http://steenbergs.blogg.se



Vilken är finast?

Jag ville ha en skyllt där det stod ''sommarens vill ha'' på. Och så gjorde Ellen & Vendela en till mig! Så nu ska jag lägga upp dom och ni ska kommentera vilken ni tycker är finaste! Den som får mest kommentarer kommer jag då använda när jag ska göra ett inlägg om vad jag vill ha!
Så alltså väljer ni nu! Kommentera!


Nr1;





Nr2;





Nr3;  


VILKEN SKA JAG HA?


ny header påväg!

Söta Vendela ska fixa en ny header till mig nu. Så den kommer in så småningom!
Har ju haft denhär ett tag nu så kul att byta lixom! Kul med en ny! :D
Hiss till min fina Vendela som fixar massa fina saker åt mig till min blogg!


Till ellen

Några förslag! Du kan hitta på några andra om du vill det :D

Svar på kommentar
Puss ida
Dagens outfitt & facelook
Hiss
Diss
Dagens planer
Ida tipsar
Länkbyte!
2011's sommarplåga
2011's sommarlåt
frågestund

Det var bara några förslag Ellen.. men lixom du kan hitta på lite också!
Du bestämmer sötnos! :)


40års fest = fixa !

Mamma & pappa ska ju ha 40års fest imorgon.. så jag och brorsan har hjälpt dom med massa saker!
Jag ska ju inte vara med imorgon.. asså hjälpa till och sånt, för jag tycker inte direkt det är så kul att se alla... aa kanske inte ska gå in på detalj men nån kanske iallafall fattar? ;) Haha.. så jag är hon mina kusiner och tar hand om Melinda, och Hanna bästavän följer med dit.. och vi kommer ha det bäst! Men det ska bli sjukt kul imorgon iallafall! Min kusin är med i en sak som kallas för ''livat'' och det är premiär imorgon så det ska vi också se på innan vi åker hem till dom! Men jag berättar mer om imorgon, imorgon! Kommer säkert blogga där också! Så lovar, det kommer komma inlägg imorgon också!


Hemma från en underbar dag! ♥

Idag har jag ju varit med söta tilda & disa i stan! Jag köpte en turkos mjukisdress från bikbok och smink borttagning! Vart inte mycket alls men aja! Funderade på att köpa ett linne som jag redan har fast rosa men det vart inte så! Men vi hade det sjukt kul iallafall.. bara massa flum! det är jag alltid mer er tjejer, ni är så underbara! Älskar er ♥

Olagligt söta ↓





Jag köpte sånnahär fast turkosa!


Svar till Anna!




anna, you know 5B Anna.. :P
om shit. Dagen är typ snart över:
Vem har tagit bilderna? :)<3

Sv; Det är min kusin som har tagit dom bilderna! Tack för du kommenterar! :)



Fest i hela huset

Snart drar jag in till stan!

bjuder ↓ -,-





Dagen kommer bli bäst!

Det var så som jag trode. Disa kunde åka till stan, hennes syrra följer med också! Ska bli sjukt kul! Så det blir inge mer bloggning idag tyvärr.. eller jo ikväll men inte på dagen.

Älskar er tjejer! Vi har det alltid bäst.. lixom kolla dethär minnet? Sjukt asså ;) ↓


Haha.. snygg ?

Min brorsa gick ju ut 9an och han gick ju ie n engelskskola så när man går ut 9an så går man ha sånna här dräckter och sånnt.. kolla vad snygg jag är? ;)


Mobilbloggning - trött chey !

Hejsan alla sötnosar! Nu har jag vaknat och är inne på mobilen. Jag har inte riktigt beställt vad jag ska göra idag men förmodligen så ska jag vara med disa älskling. Vi ska typ åka till stan och shoppa lite och sånt! Mysigt! Så det tror jag att jag ska görs idag men Disa skulle kolla om hon kunde. Tor hon fortfarande sover så får vänta ett tag! Men om vi åker dit så blir det förståss inte mycket blockning alls på dagen. Men kanske kan hinna göra några tidsinläggda!

Älska är ett starkt ord !


go for it.. ;)

Haha..  angående frågestunden som är 2 inlägg ner. Glömde att säga att alla som frågar något får länkng, det lovar jag! Har faktiskt haft sjukt bra statistik dom senaste dagarna så!
Alla frågar något nu i min frågestund som är lite längre ner!!


Älskar !




Sjukt härlig låt! Lovar, den här kommer bli sommarens låt. Älskar den!!

http://www.youtube.com/watch?v=TjjVu2NDnk4&feature=fvst
http://www.youtube.com/watch?v=TjjVu2NDnk4&feature=fvst
http://www.youtube.com/watch?v=TjjVu2NDnk4&feature=fvst
http://www.youtube.com/watch?v=TjjVu2NDnk4&feature=fvst


orkar inte blogga mer ikväll..

Rubriken säger allt! Har ingen lust att blogga nu.
Så ni får istället kommentera på min frågestund som är i inlägget under!
Fråga på nu..


Jag älskar dig!


frågestund!



Nu kör jag på en frågestund! Fråga på bara! Ingen fråga är för dum. Eller jag svarar inte på för privata frågor! Men fråga på, om det är något ni undrar med mig, eller bara någon fråga ni är nyfikna över! Nu är det eran stund att fråga allt ni undrar över..
Kom igen nu. Fråga på! Jag svarar på era frågor när jag har fått ganska många frågor så fråga på nu!



Subway

Det blir nog inget stan idag. Jag är hemma med brorsan och ska kolla på film och bara ta det lungt.
Vi ska käka subay, det är ju så sjukt gott ju! Han sticker iväg till centrum nu på sin moppe och köper det. Visst är han gullig? :D Haha, men sen ska vi typ kolla på '' dum dum '' eller vad den heter. Sjukt rolig film alltså! Eller så blir det typ '' playa del sol '' eller något sånt. Det är också sjukt rolig! Får se vad Olle vill. 

Men idag tar jag bara lungt, imorgon kanske jag drar till stan eller något.. Ska iallafall hitta på något kul!


shit. Dagen är typ snart över

Jag vaknade 20 i 1 idag. Var så sjukt trött. Men vet inte vad jag ska hitta på idag.. typ inga kan träffas! Har sjukt tåkigt. Jag skulle behöva åka in till stan eller något och byta lite kläder.. så om någon känner att dom kan/vill åka dit med mig så kommentera eller skicka sms :)

Men somsagt, jag har inget för mig idag men tror jag abra här hemma.. kanske hittar på någon med brorsan eller något. Försöker göra ganska många inlägg idag! Men ni kommenterar sjukt bra nu. Fortsätt såhär! :D

Ska försöka hinna med Hiss & Diss idag också. Får se om jag kan göra båda eller om jag bara gör en! Ska försöka göra allt för att ni ska gilla det!


idolbilderna som jag hade lovat..

Kommer ni ihåg att jag sa att jag kunde göra en idolbild till dom som sedan kunde länka min blogg! Och det var 3 stycken som ville ha en idolbild så här kommer dom! Klicka på blilderna för att komma till deras bloggar.

Sötnosens Elin Lagers idolbild!





Sötnosarna Hanna & Tess idolbild;




Förlåt om dom kanske inte direkt vart som bästa men hade egentligen inte lust att göra dom idag och har lite bråttom.. men aja, till er iallafall! :)


Ny kategori

Nu har jag gjort en ny kategori som heter '' En sak jag stör mig på '' Yes, jag frågade vad jag kunde göra bättre på bloggen och då fick jag en kommentar av Ellen att kanske göra lite foto tävlingar och skriva lite åsikter och sånt.. så jag ska skriva lite då och då något jag stör mig på och lite vad jag tycker och sånt !


en sak jag stör mig på..



Jag stör mig på när personer säger lixom något dom tex ska berätta.. eller dom för i huvudtaget tar upp något intressant och sen lixom säger dom inte.. Som tex; Ida vet du vad? det var så jävla pinsamt idag shit asså.. hahahhahahah! sen skrattar den bara och vågar inte berätta vidare. Lixom man blir ju lixom skit nyfiken! blir så irreterad då, för då vill man ju lixom veta.
Asså ganska svårt att förklara med hoppas att ni fattar vad jag menare!


Jag försöker.. nu får ni hjälpa mig?

Jag försöker verkligen göra så många inlägg jag kan och hinner.. Men jag vet inte vad jag ska skriva om? Snälla.. har ni några förslag på något jag kan göra/skriva här på bloggen så den blir mer intressant att läsa och sånt? Om någon har nått förslag så kommentera!
Den får självklart länkning direkt!!


töntiga jag, vet att ni bryr er..

Haha, jag är så sjukt trött! Ligger i soffan och kollar på något pogram som typ heter ''livet på BB''. Haha dom typ föder barn.. ;) men serriöst? är det bara jag som tycker sånt är intressant? Okej kanske inte men finns inget bättre på tv nu -,- Haha.. kbry lixom!


Den första bilden jag laddade upp här på bloggen..


Helgen blir bäst!



På lördag ska mamma & pappa ha 40års fest, och mina kusiner som är 8 & 10 år hade ingen barnvakt så min farbror ringde hon frågade om jag ville ta han om dom.. och jag hade ändå inget för mig så jag sa ju attd et gick bra! Men hanna ska med dit också och vara med dom. Ska bli sjukt kul asså! :D Kolla på film och ha det mysigt! Kommer ju bli bäst eftersom man är med Hanna och mina älskade kusiner lixom.. haha!


När jag & min kusin var små..


En sjukt söt tjej asså- Hiss



Ellen Gardholm, du är verkligen en sjukt söt tjej! Du läser min blogg varge dag säger du.. och du säger också att du verkligen älskar den! Du säger det till mig ofta på facebook och jag blir verkligen sjukt glad! Vi känner inte varandra bra alls men du är så sjukt söt.. så måste verkligen hissa dig! Du gjorde en idolbild till mig ockå.
Du är så sjukt söt. Va bara tvungen att säga det! :) PUSS


Söt eller vad?


Tack för idolbilden sötnos!


jag vill ha er tillbaka..

Har haft det sjukt kul idag med älsklingarna. Disa, Kajsa, Hanna, Emma & Mathilda.. ni är ju bara för underbara! Jag älskar er och saknar tiden då det alltid var vi! Varge dag i 6 år har det varit vi! Jag saknar allt.. vill att det ska vara som förr.. Inga slår er det är ni som är bäst. Mina egna tanter. Ni fattar inte.. Kan inte förklara mer än att jag verkligen älskar er sjukt!





Mobilbloggning - sitter i bilen..

Har precis varit och ätit lunch med brorsan & pappa i Vaxholm. Det gick verkligen toppen för oss tjejer att sjunga idag! Bra, ni var jätte duktiga! Nu ska jag bara hem en snabbis och packa lite. Sen åker jag till Kajsa och träffar mina älsklingar! Kajsa har hyrt en lokal vid vattnet så vi ska bada och sånt! Tjejerna från gamla klassen! Kommer bli bäst. Jag älskar er ! Så jag bloggar mer ikväll '

Sommarlov - påväg till skolan - hur kan det gå till? - hmm

Nu sitter jag i bilen med Mathilda påväg in till skolan.. Vi fick ju sommarlov men 9orna slutar idag och vi ska ju sjunga. Det börjar 9 men vi ska vara där redan 7! Är sjukt trött. Haha :) men det ska bli sjukt kul! Nu eftersom 9orna går ut sådär föräldrarna vara med, och min farmor kommer också så dom ska filma oss och så! Men det kommer säkert upp några bilder senare! Vi ska sjunga 2 gånger idag. Sen efter åker jag och familjen någon stans och äter någon god lunch och fikar lite och sånt eftersom det lixom är SOMMARLOV nu! Sen efter det så åker jag hem till kajsa och träffar alla mina saknade brudar från 5b.. Älsklingar, ett år sen nu! Så fort det har gått saknar er sjukt! Ska bli bäst idag, jag älskar er!

Shit.. borde nog lägga mig

Igår la jag mig typ halv 12, och gick upp kvart i 6 imorse.. och imorgon måste jag gå upp typ kvart över 5 eller halv 6.. sjukt ju ! Vi ska vara i skolan 7 lixom och träna lite till innan! Så.. + att jag är sjukt trött redan eftersom jag sov s lite inatt så det kanske passar bra ändå ..


Imorgon.. favvo i reprise ;)


Header?

Jag har ju haft min header ett tag nu så undrar om någon skulle vilja göra en åt mig? Lixom inte beroende på att den kajsa har gjort till mig är ful eller så men kul att byta till en ny. Kanske en sommrig eller något sånt! Är någon sugen? Kommentera!!! skulle betyda sjukt mycket! och självklart skulle den personen då få en FET LÄNKNING!

Snälla ?




KÄMPA ÄLSKLING !

Jag veeeet att du kommer klara det Filippa. Du är en sån stark person! Du klarar allt. Jag finns alltid det vet du!
KÄMPA! DU ORKAR ALLT..

Jag älskar dig ♥




bortglömt inlägg..

När jag var med Emma så sa jag ju att vi skulle göra en rolig sak på kvällen som jag berättar dagen efter.. det vi skulle göra var att skrämma Disa & Elin. Dom skulle sova hos disa i tält. Och jag bor ju nära disa så vi tänkt e gå ner och skrämma dom på kvällen.. men sen vart det inte så för den kvällen bvar det ju skottlåssning här i åkersberga så vi vågade inte gå ut.. Men vi hade gjort det annars. Haha :)


Haha! älskling, kommer du ihåg den här dagen? shit asså! ;)


Haha.. asså vendela & filippa? vafan har vi för humor? ;o

Haha.. idag har jag varit med filippa vendela & mathilda.. fast mathilda åkte hem runt 3, trist att hon åkte så tidigt.. men iallafall. Sen hittade vi på lite saker och hade det kul! först hände en sak i köket. Orkar inte berätta det nu ;) sen när vi gick upp så va det första jag och vendela gjorde va att typ göra sönder Filippas dörr in till hennes rum.. jag stängde henne utanför och hon tryckte så den typ lossna.. asså svårt att förlara men ändå. Haha, men vi lagaade den typ efter att tag.. hoppas att vi gjorde rätt? Haha.. men sen hade vi bara kul och flummade och sånt. När mathilda va med på förmiddagen så badade vi.. så mitt hår va skit fult och allt så jag satte upp det i en bulle mitt på huvudet. Sen fick mina konstiga vänner på att vi typ skulle klä ut oss till töntar och lite sånnt och gå ut och typ gt lixomdriva ;) haha.. så vi tog helt cp kläder och gick ut och alla typ glodde på oss skit mycket.. konstigt lixom? Nää. Men vi har verkligen sån sjukt humor asså! SHIT ;)

Haha, men grym dag! Imorgon slutar min brorsa 9an så det är ju lite 'större' skolavslutning och jag och mina vänner ska ju sjunga.. ska bli sjukt kul! :D Så nu får alla hålla tummarna för oss så det går bra!




ÄLSKAR ER TJEJER !


Hos filippa bajskåååårv

Vi fick sommarlov idag. Sjukt najs! Vi slutade runt 10. Varge år får en elev ett pris som är mest aktiv och sånnt på lektioner och sånnt som lixom kämpar och är duktig.. och jag fick det priset i Franska.. sjukt glad! som om man fr 4 merit så får man 'silver merit' och då fick man ett diplom och en bio biljett.. Merit får man om man gör ngot riktigt bra och det är svårt att få! Sjukt glad! :D

Snygga brudar!

Nu drar vi till skolavslutningen!



















Jag kör på en stor blomma i håret idag!

Nu ska vi ut en snabbis och mamma ska ta foton på oss med våran systemis. Så kommer flera senare!
Puss!


Mobil bloggning - Vakna nu

Nu är vi vakna. Ska dra till tåget om 2 timmar så vi har tid. Vi sätter på datan om en stund och lägger ton bilder på oss och sånt! Så det kommer. Lovar!

Shit!!!

Klockan är typ halv 4 & vi ska upp om 2 timmar.. Vi har inte äns lagt oss än! Ginare säger jag nu ;o

SAKNAR TIDEN! ett år sen nu..


Skolavslutningen förra året. Jag saknar er galet 5B. Jag vill ha er tillbaka..


Mathilda gästbloggar!

Hej alla underbara läsare!
 Ida snackar i tele med någon och jag gästbloggar! Vi ska sova nu eftersom att vi ska gå upp kl 6 för att hinna fixa oss till tåget som går kl 8.
Vi ska ha skolavslutning och då vill man ju vara extra fin, bilder kommer senare ;) ! Men ikväll ha jag och Ida ätit Thai mat, läst bloggar och flummat, jag har bland annat ätit Idas fötter! O.o sjuuka ungar asså!
 Men nu ska vi slagga så ni får ha det bra och kommentera mycket nu på Idas underbara blogg, som jag drogar!

 Ida darling, you are my everything, my sunshine, my angel, my life!





Svar till min underbara brud kajsa





Kajsa
om All kärlek till dig:

Heej älskling, kan du och mathilda fota er själva imorgon och lägga ut på bloggen ? vill gärna se hur mina brudar ska se ut på skolavslutningen,
ÄLSKAR DIG! <333

Svar; Hej bebe! Ja, det är klart. Tåget går 8 och vi går upp kvart i 6 så vi har gått om tid! Vi ska ta massa foton och sånnt på hur vi ser ut och sånt! Självklart! Ha det bra! Puss, Älskar dig ♥

Haha.. har det grymt med mathilda så därför ...

..bloggar jag inte mer ikväll tror jag! Förlåt men bloggar imorgon bitti men bilder och allt! vi går upp kvart i 6.. Puss!


All kärlek till dig


→MOVE← HERE WE COME..

Nu ska jag och Mathilda köra 'move' det är som Wii fast för play station 3, och mycket verkligare! Haha, något i barntiden måste man ju få ha kvar? ;)



Stina.. smsa mig när du ser det här, måste snacka! ♥


Älskar er <--

Jag har fått jätte många kommentarer nu dom senaste dagarna.. jag har inte direkt den bästa statistiken men kul iallafall aytt ni kommenterar! Blir sjukt glad. Försöker göra lite svar på kommentarer senare om jag har dit!

PUSS TILL ER ♥


Kolla.. hittade en söt bild på Mathilda i hennes data!


hos mathilda.

Nu sitter vi och äter mellis. Haha, typ bellerina kakor och smoothie. Vi har släppt ut hennes hundar och hon ska packa och sånt. Sen åker vi hem till mig och sover där ikväll.. sen fixar vi oss tillsammans imorgon till skolavslutningen och sånnt! Vi ska bli skiiiiiit snygga ju! ;) Haha, men vi ska typ gå upp lite mer än 2 timmar innan tåget går så vi ska ha mycket tid på oss. Det ska bli sjukt kul!


BALLErina!

Ballerina kakor är goda! Vi äter dem nu! Det var alla jag ville säga! PUSS! Ballerinakexsex!




//// MATHILDA


foton i skogen för några månader sen med bästa kusinen..

Min kusin tog lite foton på mig.. asså hon går i foto inrikting i skolan. Just nu går hon i andra ring! Hon är sjukt duktig på att ta kort! Jag blev inte direkt så snygg men nått foto kan jag väll bjuda på..  











VAD TYCKER NI ?


Jag & Vendela ?


Många säger att jag & Vendela är lika.. Lixom lite på utseendet och sättet lixom.. Jag vet lixom inte riktigt om jag håller med om det eller inte. För båda vi är ju brunetter, lika sjuk humor och sånnt.. Men lixom sen är vi väll ganska lika men ändå inte lixom. Haha, hon som jobbar i våran caffeteria eller hur det stavas.. i skolan, hon frågade oss i början av terminen om vi va tvillingar.. och vi sa ja då och hon tror fortfarande på det.. Asså vi är inte så lika så fattar inte att hon kan tro det men lixom ändå.. Lite nyfiken lixom, vad tycker NI?







(Vendela sötnos har gjort till mig)







Men lixom vad tycker ni? ;)


VÅGA VÅGA VÅGA :D

Ellen som har sagt mycket att hon gillar min blogg och hon har också gjort en fin idolbild till mig.. hon skrev nyss på facebook att hon såg mig på grönan. Men hon kom inte fram.. Alla, våga kom fram blir bara glad! Jag är inte farlig :D Så om någon ser mig, kom fram! :) Bara kul ju!


Asså jag och kajsa har inte direkt den normalaste humorn..

Här är inte allt med så sjukt kul vi har älskling!
Älskar dig & våran humor..
De här är inte så kul men ett litet bevis iallafall ;)<3
Och längst upp egentligen så fortsätter fler kommentarer så därför det kanske låter konstigt att det börjar med
''nej''


Länkbyte

Besök Emelies söta blogg! DEN ÄR BÄST ! ♥


Klicka på bilden !


dagen sötnos !

Kajsa Jonsson!

Kajsa.. du är underbar. Jag kan säga precis allt till dig. Jag litar på dig upp till 110%. du är verkligen en äkta vän. Jag älskar dig finaste!


Idolbild av söta ellen

Fick en idolbild av fina Ellen! Hon säger hela tiden att hon älskar min blogg och sånt! Jag blir så sjukt glad! Tack sötnos ♥ Sjukt fin!





Om någon vill skicka idolbild så skicka gärna till [email protected]
och ja, det ska vara två '' i ''






Har ni märkt en sak?

Att jag har börjat blogga ganska mycket.. asså jag försöker verkligen nu! Jag försöker göra mycket inlägg och allt! Jag funderar på att ha lite tävlingar och sånnt.. men varge gång jag har haft det förut så är det inga som är med så då är det inte så kul lixom.. men om jag skulle göra en.. Skulle du vilja vara med då? KOMMENTERA JA/NEJ ?


Onödig kommentar?



--_--

Vissa av frågorna e slumpmässiga frågor som fjortisar(säger inte att du är en) har med att göra eller liknar dem o.O så testet är inte precis.. sant... du vet

Svar; Ja det vet jag väll? En gjorde det på sin blogg och hade tråkigt så jag gjorde också det.. jag vet väll att det inte är lixom 'sant' onödig kommentar bara ! Nästa gång du.. skriv ditt namn tack! :)
om är jag fjortis?:

Morgon dagen.

Vi tjejer som ska sjunga på skolavslutningen får börjar 9 medans rästen av klassen börjar kvart över 8 eftersom dom ska se på matchen (skrev i förra inlägget) .. ;) haha! Men iallafall.. så det ska vi göra imorgon sen slutar vi tidigt. Då åker jag och Mathilda hem till henne och typ släpper ut hennes hundar och så.. och hon packar! Sen åker vi hem till mig och äter middag här och så.. lägger oss ganska tidigt för vi ska typ gå upp runt halv 6 på tisdag.. för vi börjar kvart i 9 och då måste vi ta 8 tåget.. och vi ska fixa oss i ungefär 2 timmar till skolavslutningen! Måste ju vara fin lixom? ;o Hahah.. Men vi ska fixa oss mycket och ha grymt kul! Det vet jag att vi kommer att ha! Så det ska bli grymt, längtar! Det är 6orna, 7orna & 8orna som har skolavslutning på tisdag. 9orna har på onsdag.. eftersom dom ska ju sluta och så! och eftersom det är en engelskskola så ska dom ha på sig sånna här dräkter.. nån som vet vad jag menar? sånna som dom har typ i filmen '' High School Musical '' .. Fattar ni? Haha, lite kul ;) så dom har själva på onsdagen eftersom dom ska springa ut! Så det är på onsdagen vi ska sjunga. Inte på tisdagen! Men det ska iallafall bli sjukt kul längtar som fan! Min brorsa går ju i 9an så han går ut nu.. lite tråkigt men aja. Men kom igen nu tjejer! Vi ger allt när vi sjunger, eller hur ?!

Sen får ni sjääälvklart bilder på mig och mathilda på tisdags morgonen! Säger inte nu vad jag ska ha på mig och sånnt! det får ni se på tisdag ! :D



SHIT! gud vad små vi ser ut! Är det serriöst vi mathilda? ;o haha.. älskar dig!



Usch så pinsammt !

Nu är jag hemma från matchen. Jag säger inte vad det vart.. men säger iallafall att vi torskade. Pinsammt lixom.. derby. Aja, nästa gång ska vi visa att vi kan mer än så! Och nu behöver ingen i 'åbk' hålla på att kommentera hela tiden att ni är bättre nu. Jag vet! Ni vann så okej? :) Men iallafall! Inatt sov Emma här och vi hade sjukt kul! Vi vaknade runt 9.. men har varit sjukt trötta hela dagen.. undra varför ? Men imorgon är det ju måndag, och vi har skolavslutning på tisdag. Imorgon ska 9:orna möta lärarna i fotbollsmatch. Så det är det vi ska se på imorgon.

Hos emma.. TAGGAR INFÖR MATCH NU !

Nu är jag hos Emma.. vi har match snart. Eller samling om 20 min.. vi ska möta ÅBK! Vi alla är så sjukt taggade. Lixom derby.. ;) så nu jävlar! Men jag försöker blogga mer ikväll.. om det jag sa igår att jag skulle göra och vad jag ska hitta på imorgon! Hörs sen! Puss


 
arkiv


Är med Bästavän!

Nu är jag med Emma.. Haha, vi har värsta roliga planen inför ikväll! Shit sjukt kul det ska bli.. Berättar det senare eller imorgon. Haha hemligt! Kommer blir GRYMT!

Ny inköpt, till sommaren & skolavslutningen !




Åker nu..

Nu ska jag åka till några kompisar som precis har fått en liten kille.. ska åka och kolla på han, säga grattis och ge present och så en snabbis. Sen ska vi till min tränare för vi har typ avslutning med fotbollen.. typ bada i pool och sånt. Kul! Men har jätte bråttom så måste gå! Puss !


Nya fotbollsskor !

till elin sötnos!

Elin om Myggor? Uschhhhh:
kan du lägga upp bild på dom söta skorna? :D
Puss <33


Svar; självklart kan jag göra det! Men det vart inte en sån bra bild.. mycket sötare i verkligheten men du får en bild iallafall! :) Tack för att du kommenterar sötnos !
Puss älskar dig.





Dåliga bilder men ser lite iallafall!

Deal? Någon som vill ha idolbild.. men bara om jag får en..

..länkning? Så om någon vill ha en idolbild så får jag en länkning sen. Om nån vill ha en idolbild så kommentera, gör gärna en!



Myggor? Uschhhhh

Familjen åt ute.. och mamma och pappa ska ha 40 års fest nästa helg så dom håller på att fixar massa saker och så.. dom ska göra nån liten lek sak som vi fixar, haha grymt kul! 
Men jag har bara suttit här ute hela kvällen och haft det najs. Sitter fotfarande ute nu men tror jag ska blrja gå in sanrt eftersom det är sjukt mycket mygg nu! Myggbett överallt..


- BILDBOMB -


Vendela älskling !


Gryma Chris spelar på deras konsert ! ;)


Älskar dig !


Filippa har städat sitt skåp..


Filippa igen.. hon var sjuuuuukt trött ;)


Jag idag.. :)


Vendela


Nya grymma fotbollsskor!


Efter jag och hannna va på grönan så kom kungen förbi!


Det gäller att bjuda på sig själv..


träning next!


shit asså.. ingen slår filippas humor! Asså den är helt sjuk! Älskar dig bruden :)


Sommar in my ♥


Bjuder !


Man har iallfall alltid kul med min lilla filippa!



"Bilder påväg"

Håller på att ladda in några bilder. Så kommer strax !

Mobilbloggning - tåget

Hej sötnosar! Jag sitter nu på tåget påväg till stan. Ska möta mamma där och vi ska byta mina fotbollsskor och typ kolla på några snygga skor till skolavslutningen. Ska bli mysigt! Men jag bloggar mer när jag kommer hem! PUSS :)

skolbloggning - choice

Nu är jag i skolan.. börjar om 20 min och då har jag ju friluftsliv idag igen.. eftersom vi har choice (elevensval) 2 dagar. i sluytar typ halv 2 eller 2. Sen ska jag och några kompisar träna på ''Price Tag''sen drar jag till stan och träffar mamma där.. för jag ska byta mina grymt coola fotbollsskor som jag fick när jag fyllde år för dom va försmå.. sen ska jag bara hem och ta det lungt. Det är ju fredag och jag orkar inte göra något speciellt för jag är sjukt trött! Idag har jag iallafall lite mindre klä'der på min än vad jag hade igår ;) skönt eller vad? Men jag tog lite bilder imorse och när jag va på grönan och så .. så jag ska försöka hinna lägga in dom på datan sen.. Om jag hinner! men nu får ni hålla ut.. vet att det är tråkigt utan nya bilder och så men asså nu är det är så fint väder så vill jag inte direkt sitta vid en datas lixom.. så jag mobilbloggar mest och då kan man inte lägga in bilder.. så tyvärr! Men ska försöka bli bättre !

LOVAR


Saknar er tjejer!
Sjuk länge sen..


--> <--

Nu ska jag dejta sängen. Så puss!

Rolig kväll !

Haha.. Familjen satt och åt middag. Då gick min mentor förbi båtar hus och såklart mamma ba '' hej! Vill du ha lite vin? '' och lixom min brorsa har henne i franska och hon är min mentor, engelska och franska lärare. Så lixom lite pinsamt, men sjukt kul! Vi har snackat om massa saker och skrattat åt allt för hon är verkligen den bästa läraren som finns.. Haha verkligen sjuuuukt rolig! ;) så kvällen har varit good. Om ett gått skratt förlänger livet.. Så är jag odödlig! ;)

Solen... är min bästa vän!

Nu drar jag ner på träning. Så skönt med värmen just nu asså! Man behöver inte ha på sig mycket kläder alls. Fast det är faktiskt lite jobbigt att träna när det är för varmt. Men man ska inte klaga på värmen! Jag älskar sommaren det är det bästa som finns! Det är min favorit årstid!! Vad är eran favoritårstid? Vår, Sommar, Höst eller Vinter? Kommentera så får ni länk! :)

Ida


Ignorera mitt face.. Förra sommaren!
Men ser ni? Jag håller mig kvar med min älskade lilla boll.. ^^


Dagens fråga/tävling !




Vad ska ni göra på skolavslutningen? Och vad ska ni ha på er? Kanske nån fin klänning, kjol eller vad som hälst?
Jag är lite nyfiken på vad ni har för planer och vad alla ni andra ska ha på er. Så jag tänkte göra en liten rolig sak.. Kolla! Ni kommenterar här i min blogg vad ni ska göra och så, sen länkar ni eran blogg och skriver vad ni ska göra på skolavslutningen och så lägger ni in en bild på det ni ska ha på er! Och skriver att ni är med i min dagensfråga/tävling & länkar min blogg! För jag är jätte nyfiken på vad alla ska ha på sig.. och får ni självklart en FET länk! 

Så kom igen nu!


home, sweet home

Hej sötnosar!

Nu är jag hemma från en rolig men ändå jobbig dag i skolan.. eller man kan inte äns kalla det här skola längre ;)
Idag hade vi choice. Det är som elevens val. Jag hade ''friluftsliv'' det lät ju lixom hur tråkigt som hällst.. och en i min klass hade det förra gången och hon sa att man satt i en skog typ.. men så va det inte alls idag.
Vi gick en ganska lång bit ner till en strand. Där gjorde vi lite staffetter och så.. sen åt vi lunch. Men det var några som inte tog med mat från skolan så då had einte dom någon mat så dom fick typ gå och köpa pizza. Jag gjorde inte det men det var några. Sen typ bara låg vi och solade och tog det lungt. Men jag trodde att det typ
skulle börja regna idag så jag tog svara tights och en långärmad tröja.. lixom hur varm tror ni inte att jag var? ;o
Jag höll serriöst på att dö!
Så det var sjukt jobbigt. Sen hdae jag typ ingen jag kännde i min grupp så jag va tyst hela dagen.. kul lixom! eller? Men sen efter lunchen stack jag och 2 andra och köpte en glass.. det var gott eftersom jag va så varmt. Sen spelade jag och min lärare typ strand tennis eller vad det heter! Det var faktiskt sjukt kul att köra det med henne.
Ajaa.. så såg min dag ut iallafall, till er som bryr er.. Men om lite mer än en timme så börjar min fotbollsträning så sticker såklart ner på den också.. Men får se om jag hinner blogga innan, annars blir det efter!

Ha det så bra! PUSS & KRAM

I nästa inlägg ska jag lägga in några bilder från grönan med Filippa. Så håll utkik !


Lev livet som om det vore den sista

Imorgon har vi elevens val typ.. Och jag fick friluftsliv , kul lixom ? Nä inte direkt.. Jag lämnade aldrig in lappen på vad man skulle vilja ha så får bara tråkiga saker.. Haha, aja! Är sjukt trött så ska nog läggs mig nu. Hörs imorgon bebes! <3 JAG ÄLSkAR ER!

Vet jag är sämst just nu.. -,-

Förlåt för ätte dålig uppdatering med har inte tid och vill inte sita vid datan hela dagarna ;o .. Idag slutade vi 12. Jag och Vendela stack direkt till Grönan. Där träffade vi Disa Elin chris jacob emma andrea Julia Staffan och massa fler. Vi hade verkligen sjukt kul! Snacka om att jag ska dit med er igen Asså! Nu ligger jag i sängen och Smsar med chris. Mamma ska snart luskamma mig för det går jättemycket löss i skolan just nu.. Så bäst att kolla lixom. Hoppas jag inte de för det är verkligen det äckligaste som finns.. Men jag ska försöka göra ett inlägg imorgon På tåget eller nått så får se! Men vet det är tråkigt utan bilder men jag mobilbloggar så det går inte tyvärr!

Grönan mitt andra hem

Imorgon drar jag till Grönan igen med Vendela! Vi börjar 9 och slutar 12 så vi drar dit direkt :) ska bli sjukt kul som alltid! Förlåt för jätte dålig uppdatering idag.. Vet att jag inre har gjort något inlägg men har faktiskt inte suttit vid datan alls idag.. Har inte tänkt på Det alls.. Så det är därför.. Ska försöka förbättra mig! Men jag är verkligen sjukt trött för sov igen Inatt så ska försöka sova nu.. Skönt att lägga sig tidigt! Men försöker göra inlägg imorgon påväg till Grönan eller nått så ni får hålla utkik! Och när jag bloggar på mobilen så kan jag ju inte lägga in bilde så det är därför! Puss, hörs imorgon <3

Älskar livet!

Livet är helt underbart just nu.. vet inte varför jag känner så men allt är perfekt! Känner mig fri, riktigt fri! Älskar det! Senaste dagerna grönan, har varit sjukt kul! På uppskutet känner man sig också sjukt fri.. haha svårt att förklara men verkligen älskar det! Nu är allt som det ska. Helt underbart! ♥

Jag är fri, känner mig inte låst av någon viss person som ska bestämma över mig. Jag är jag och betsämmer över mig själv! Gillar vem jag vill och är som jag är! Ingen kan ändra på mig.
Dethär är mitt liv som jag älskar!


Lev livet som om det vore den sista!



Sarah Svensson ♥

Du är den finaste jag vet !





Vi har det bäst!




Jag älskar dig ♥


orkar inte med skola imorgon..

Nej, imorgon är det skola. Är verkligen inte sugen alls.. tror nog inte att någon är det! Men det ända som är kul är att träffa alla kompisar. Idag var jag ju på grönan med hanna. Vi hade kul! Men hon började må illa ganska fort så det va synd.. Men sen träffade vi Linn sötnos och hon åkte lite med mig så jag iaf kunde få åka lite.. Men jag och hanna verkligen älskar insane! Men min favvo är insane, uppskutet & fritt fall :) Sen när vi skulle hem, gick vi ut för gå till bussen.. då va allt helt avspärrat och allt. Vi ba vafan är det här? så frågade vi några poliser och då skulle tydligen kungen och kungafamiljen komma.. så allt va helt avspärrat.. så vi frågade om vi fick gå in igen och det fick vi så jag åkte uppskutet igen medan vi väntade på att vi kunde ta bussen.. men sen fick vi ta en spårvagn ;) Men så såg iaf min dag ut!


Suddig jag vet.. men efter jag och hanna hade åkt insane !

Svar till 'Ellen'

ellen :)  ([email protected]) om Godmorgon! Båttom:
hej ida, kan du logga in på skype? ska fråga dig lite saker om grönan idag, alltså på chatten då ;)<3 skulle bli jätteglad om du loggade in på skype när du har tid, kramis :)


Svar; Hej hej! Förlåt om jag inte loggade in men jag har inte varit inne på datan idag.. Men vad var det du ville fråga? :) kommentera sånna fall gärna vad det var du ville fråga. Men vet faktiskt inte direkt vem du är.. eller är det du som skrev på skype att du älskade min blogg och så? Men tack att du kommenterar! :)<3 Kram!

Hanna sötunge

Nu har vi precis ätit middag.. shit vart sjukt mätta, ont i magen ;o  Men nu sitter jag med datan och hanna håller på lite med min mobil och typ ringer och smsar massa.. haha :) Men snart ska jag stänga av datan och vara lite sociala med varandra. Fast jag har guldkortet och har varit där flera gånger iår redan och va där idag så är jag ändå sjukt taggad inför imorgon med bästavän! Kommer bli bäst ♥ Vi ska vara där när det öppnar så vi tar ett tåg som går halv 10 .. ;) Men det ska bli sjukt kul, ska självklart tvinga hanna att åka frittfall och så!

Kommer bli bäst, både ikväll & imorgon!


Underbara tider med dig förut! Saknar dom..


Hemma från grönan med filippa, & imorgon drar man dit med hanna bästavän! Hon sover här ikväll sen åker vi dit till det öppnar.. ska bli sjuuuukt kul !

Puss !
Bloggar mer senare ♥

Godmorgon! Båttom

Hejsan bloggen! Nu har jag skit bråttom för mitt tåg går om 10 min.. jag ska till grönan med Filippa älskling! Vi kommer ha det grymt. Tänkte ta bild nyss men min webb hacka så det funkade inte.. så ni får det självklart nån annan dag!

Kom på också att jag måste ladda upp alla bilder från åre snart också! Men bråttom nu så Bye. Ingen upptadering idag på dagen eftersom jag drar dit.. Kanske nån på mobilen..


Har gäster ..

Vi har gäster nu.. Så gör ett snabbt och tråkigt inlägg på mobilen för ni iallafall ska veta att jag lever! Men kan inte skriva mer för alla sitter här. Hörs senare! :)

§ Sola & bada med älskling §

Nu är vendela påväg hit. Eller hennes tåg går 13.36 så hon är här om typ 40 min. Hon har med sig pengar oich bikini, för vi ska dra ner ovh köpa lite godis sen gå ner och bada & sola såklart! Jag är typ den ända som inte har badat än iår! ;o Asså jag har verkligne inte haft tid, och har helt glömmt bort det.. efter eller vad? Så vi ska dra ner oh ha det skit mysigt, men det kommer säkert vara jätte skönt, eftersom det är så sjuuuukt varmt! verkligen hur skönt som hälst, älskar sommar! Och såklart jag tar på mig min nya coola bikini, vid och lysrosa! Får se om det blir några bilder.. kanske nån, men får se.. Många tycker att det är typ porrigt att lägga in bilder med bikini, men det är ju lixom sommar och alla går ju runt med det på stranden och sånnt så fattar inte egenligen vad det är för specielt med det.. Men får se om vi tar någon eller inte. Men nu ska jag tacka lite och ta fram pengar. Men jag gör nog en mobil bloggning senare.

Men ha det så bra! Puss ♥


Vad tycker jag om rabarber?

Nu sitter jag och äter rabarber och doppar dom i socker.. Asså det är ju sjukt gott. Rabarber är ju egentligen sjukt srt med det blir inte det med sockret.. verkligen sjukt mumsigt. Haha, kanske inte direkt det nyttigaste med det är ju faktiskt fredag ;) Men jag tippsar er! Det är sjukt gott! Men ni som har ätit det, vad tycker ni om det? :D


Svar till Emma!





Emma Rosberg
om STooooor hiss för Lucas, Verkilgen sjukt gulligt !:
Fetttt gulligt ! :D <3


Sv; Jaaaa, skoja inte! Sjukt sött.. ♥ Älskling, saknar dig!

Riktig sommar.. nu är luktar det ju typ sommarlov på långt håll!

Vädret idag har ju bara varit helt underbart! Älskar det verkligen, imorgon ska jag fan ner och ta ett dopp,sola och bli brun! Älskar det, sommaren är helt underbar. Hatar vintert, kallt! Blää lixom ;o Sommar är bäääst. Älskar det, går inte att förklara på något annats sätt mer än att det är bäst?



min dag igen! men nu.. ta det lungt vid tv:n ----

Nu sitter jag i soffan och bara tar det lungt.. har verkligen hållt igång hela dagen idag. Fast ändå sjukt kul såklart! :D Först vid typ halv 12 så drog jag och min brorsa in till grönan.. men det var så sjuklt mycket folk bara flr att få åkbanden, och olle min bror har ju inte guldkortet så han tyckte det va onödigt om man behövde betala så mycket för att stå i kö i en timme lixom. Så vi gick tillbaka och väntade tills nästa buss eller spårvagn kom, visste inte vilken vi skulle ta så vi bara tog den som kom.. lixom vi hade hela dagen på oss så bara kul och veta var man kommer i stan .. haha. Men vi kom till typ min mammas jobb.. så vi va där en stund, åt lunch och lite så. Mysigt! Sen efter en stund åkte vi hem igen. När vi kom hem bytte jag om till bikini och la mig och sola & lyssnade på musik. Men jag har verkligen sjukt dåligt tålarmod så jag kan inte ligga och sola länge.. haha, så jag och brorsan spelade lite fotboll och hade det kul! Men är sjukt trött nu så ska bara ta det lungt, lägga mig tidigt tror jag! Har inga planer alls för imorgon, eller jo kanske lite! ;)


Gå in på Elins blogg, genom att trycka på bilden! En sjuuukt söt tjej med en skit söt blogg! Man blir fast, varnar er. Men gå in om ni vill se en sjukt fin brud! ♥ http://godizgriisen.blogg.se/

Godmorgon ?

Filippa sov ju här inatt. Men hon skulle ut med sin båt så hon behövde vara i täby 8, och altså då gå upp 7.. sen ringde hennes mamma 7 och sa att hon behövde vara där 9 istället.. sen ringde hon senare igen och sa att hon behövde va i täby 10 så vi vakna hela tiden i onödan.. så nu är jag sjukt trött men aja! Dagens planer är inte riktigt bestämmda, men tror det blir grönan! Antingen med brorsan eller med Vendela! tror det blir Vendela men hon kommer hem 12 så får se. Är det bara jag som tycker att det är sjuuukt tråkigt ibland med sånna här långa helger? Asså såklart najs att inte gå i skolan men jag har aldrig något att göra! Lixom typ bara har tråkigt.. Men idag drar jag iaf till grönan har jag bestämmt. Det är så sjukt kul!


Nu drar snyggingarna!

Nu ska vi på resturang! Disas familj ska också dit, och mina kusiner så det ska bli kul! Men måste dra nu så hörs!

 



Två snabba bilder som vi tog nu! Puss<3

är med skitungen filippa som bara äter godis..

haha, varge gång filippa är här så äter hon godis här.. köpte lixom en burk med karameller när jag va på en kryssning, bara hon som käkar ut den! ;) haha.. kbry lixom?

Men orkar verkligen inte blogga nu när det är så fint väder så hörs! Puss ♥

Juste, imorgon kanske familj åker till grönan, eller så åker jag dit med en kompis. Sen åker jag till grönan på söndag eller måndag med Filippa älskling! Sjukt kul, jätte glad över mitt guldkort, så jävla kul !! 

Stor hiss! 

 


→ Filippa - älskling ←

Filippa kommer hit om ungefär en timme. Sen åker vi till centrum för hon ska köpa en sak, sen ska min familj och mina kusiner käka på resturang så hon följer med, sedan sover hon här! Men hon ska ut med sin båt imorgonbitti så hon måste ta ett tåg som typ går 8.. *suck* så jävla tidigt! ;o haha, aja! Men lovar vi kommer ha bäst som vanligt!
har verkligen sjukt roliga minnen med dig älskling!

Glömmer aldrig den här dagen med dig & Vendela!



sämst uppdatering i know..

Igår va jag på grönan hela dagen med vendela! Sjukt kul. vi åkte allt! Dom roligaste är klart Insane, Uppskutet, extreme & frittfall! Sjukt roliga. Vi åkte ju dit med Linus & Lucas.. Men sen träffade dom massa andra killkompisar så i tyckte det va tråkigt så vi drog iväg själva och åkte skit myclet saker och hade sjukt kul! Ska dit typ imorgon och på måndag också, om någon vill dit med mig så är det bara att kommentera!

 

YEEH!

RSS 2.0