STooooor hiss för Lucas, Verkilgen sjukt gulligt !

Imorse efter jag ahde fått alla presenter så gick jag upp och skickade ett sms till Lucas, för han fyller också år idag! Samma dag! (a) då skrev jag grattis! så skrev han grattis gå ut till brevlådan.. jag tänkte lixom aha vadådå? för vi har lixom varit lite osamas innan .. och lixom vad har han hittat på nu? så jag skrev va? han ba kolla i din brevlåda.. Jag ba okej? ;) sen gick jag ut och där låg det en påse, och i den var det ett kort och en present. Det var ett sjukt sött armband och på kortet stod det först 'det är din dag idag' men då hade han strykit för 'din' och skrev 'vår' eftersom han också fyller år! sen i stod det grattis ida önskar lucas rosenbom och ett hjärta! Sjukt gulligt eller vad? Jag blev fan helt kinerad! Så sjukt gulligt Lucas! Tack sötnos! ♥




Förlåt för jätte dålig uppdatering idag...

Eftersom jag fyller år idag ahr jag itne haft tid alls att sitta vid datan.. har fått SJUKT mycket fina saker! Lägger ut bilder på allt kanske på torsdag eller något. Eftersom jag drar till grönan imorgon med Vendela, eftersom man lixom fick guldkortet! ;) Sjukt glad! Idag va det sista ''arbetsdagen/pluggdagen'' i skolan. Asså imorgon är det mentorday, då ska bara klassen kolla på film och man får typ ta med sig chips och så.. Sen är vi ju lediga tordag, fredag och måndag, sen har vi mentprday tisdag och onsdag igen.. sen torsdag & fredag har vi elevens val, sen måndagen efter det städa skåpen sen skolavslutning på tisdagen så det är sjukt najs! Så imorgon börjar vi halv 10. Så får skön sovmorgon till halv 8! ;) haha, men ska börja ta bort alla mina fina presenter från min säng nu och stänga av datan och lite så, sjukt trött efter att ha haft hela släkten här!

13 år!

Yes, idag fyller jag år som typ alla vet.. ska försöka hinna med att lägga in bilder på allt jag har fått. Fick sjuk fina saker av familjen och även av Filippa, Vendela & Mathilda här i skolan! Sen imorse låg det en present i brevlådan och det var från Lucas. Sjukt gulligt eller hur? Men nu ska jag på svenska lektion så bloggar mer sen. Puss!


Tack för ett sjukt fint armband Lucas!
Har på mig det idag såklart! ♥ 


Grattis fina bästo.

grattis finaste♥ hoppas du får en alldeles för perfekt dag! eller du SKA få det ;). Du är en av dom snälla fina vännerna som finns ! Jag älskar dej så otroligt mycket bästo. Du ska alltid kunna lita på mej, älskar dej vackara bästo♥

du och jag livet ut ♥

/Vendela.

Sista inlägget då man är 12..

Nu ska jag lägga mig.. Man vill ju fylla år så snart som möjligt så! ;) Gonatt! Ha det bäst. LOVE

Snackat med chrissssssssssss i 25 nu!

Vet att alla bryr sig så därför skrev jag det..!


Tårarna kom tyvärr idag i skolan.. HÄMSKt!

Först hade vi mentortime i en kvart, sen SO.. Våran SO lärare är verkligen bäst. Hon är den verkligen alla älskar, en helt underbar lärare. Hon förklarar allt super, och vill verkligen att alla ska förstå allt. Innan prov reppiterar vi allt skit mycket så det verkligen sitter.. Man behöver lixom typ inte plugga något hemma. Ja, hon är verkligen bäst! Och idag på lektionen så sa hon att hon skulle sluta.. hon bor i Uppsala och det tar ungefär 1 och en halv timme för henne att åka till skolan.. så hon fick jobb som SO lärare i samma kejda fast i Uppsala istället.. Asså det är verkligen hämskt! Jag och vendela satt du och grät skit mycket.. Sen var jag på dåligt humör typ hela dagen. lixom hon får verkligen inte sluta! ♥ :(

Sen lektionen efter va det science (NO) Vi kollade på en film som handlade om typ djurens liv och lite så.. Då visade dom hur leoparder tar sina byten och så.. då visade dom när 3 st leoparder hoppar på en strutts och biter ihjäl den.. den bara ligger där och lider. Verkligen hur häsmkt som helst! Jag är lixom en sån person som hatar sånna saker.. jag särskilt eftersom jag har varit på vilt safari 2 gånger i afrika.. och har fått se dom här djuren ute i det fria.. och lixom fått sett hur sjukt söta dom är. Som jag lekte jätte mycket med en strutts som hette 'Lomo'. Verkligen sjukt söt.. och struttse på filmen såg ut som Lomo.. så jag & mathilda satt där och typ stor grät medan alla andra typ tyckte det var kul.. så sjukt mäskt!

Så den här dagen har inte direkt varit den bästa om man säger så.. men imorgon fyller jag ju år så då hoppas jag att det blir bättre!


Äta, duscha , SOOOOVA!

Japp.. Rubriken säger allt! Nu ska jag gå ner och äte middag, har precis varit och handlat tills imorgon när hela släckten kommer. Sen ska jag duscha, gud så skönt! Sen sova.. yes, ska lägga mig jätte tidigt ikväll.. vill ju lixom helst att natten ska vara över så fort som möjligt, man vill ju såklart fylla år nu! Så det är mina planer för ikväll.. har inga läxor eller något mer den här terminen så det är bara chill! Skönt eller vad?! :D



jag & mathilda i täby idag.. Skickade bild till mamma och sa att jag önskade mig! Sjukt skön eller vad?! Mathilda passade sjukt bra i gul men hon vägrade ''/ MATHILDA! DU SKA HA GUL GUL GUL !!

ätit lunch..

Nu har vi precis ätit lunch.. 3 lektioner kvar nu. Orkar inte, är sjukt trött! Men vi har bara kollat på filmer p0å+ lektionerna hittils så det har varit chill. Sen ska vi inte göra något specielt på lektionerna som är kvar nu heller så gör inte så mycket! Snart S O M M A R  L O V ! Längtar som fan! Lovar att det här sommarlovet verkligen kommer att bli bäst!
 

I sommar?!

Skolan med bajskorvarna....

↓ Filippa & Mathilda ↓




(gammal..)

Skolan

Nu är jag i skolan med Mathilda & Filippa. Vi skulle vara här och träna på sången.. men såklart våran musiklärare är sen så vi kan itne göra det nu så nu typ står vi här och sover.. Skit trötta! Haha :) Men har inget att skriva om nu så hörs senare!


Jag & Sarah med våran bästavän Hubert! :)

Godmorgon bloggen!

Nu ska jag snart dra till skolan.. Egentligen börjar vi 9 idag, men jag och några av mina kompisar ska sjunga en låt på skolavslutningen så vi ska vara i skolan 8 för att träna. Så det är kul.. Sen idag slutar jag 4. Så då åker jag bara hem direkt och typ åker sedan och handlar med mamma inför imorgon, sen lägger jag mig skit tidigt så det fortafre blir min födelsedag! ;) Men nu måste jag stänga av datan, Puss !

saknar dig, alla sms.. ja helt änkelt du & jag!

Alla tider med dig har varit helt underbara... Du såg några kommentarer på facebook och vart hela förstörd.. jag menade inte så till den, men du missuppfatade det som det och du vart sårad.. Men jag saknar dig, jag saknar tiderna det var du & jag.. jag vill berätta för dig men det känns konstigt.. Du har raderat mitt nummer för du vart ledsen, lixom vad ska jag göra? Allt känns bara fel just nu och vet inte riktigt vad jag ska göra.. Om du ser det här och du fattar att det är du.. snälla fråga någon efter mitt nummer och smsa mig igen.. behöver verkligen prata med dej. För jag vill att det ska vara du & jag.. Snälla, ångrar mig som fan! ;/<3

Morsdag kvällen ändrad..

Min pappa & brorsa har åkt på innebandy. Så jag och mamma åker till min mormor och typ fikar där.. så vi ska åka om typ 5min. Men jag kanske gör en mobilbloggning, eller så gör jag det när jag kommer hem..

statistiken är grym! FORTSÄTT SÅ! Om ni har några bra tips till min blogg eller något så kommentera det! Skulle vara sjukt snällt ! :D

Haha.. ;)

'du är raderad nu' vad tycker ni om den meningen? Själv skrattar jag mest åt den ;)

Alla som har köpt saker på min bloppis som jag hade för ganska länge sen..?!

Alla som har köpt saker på min bloppis kommenterar det hr inlägget! Jag måste ju lixom träffa er och ge kläderna.. Så det blir av någon gång! Så alla ni som minns att ni har köpt något kommenterar det här så är ni gulliga! :)



Tack finaste Jessica!

Jessica fixade min rubrik! Tack så jätte mycket sötnos! Du ska ju såklart få en länk som jag lovade! ♥
Så klicka på bilden för att komma till hennes fina blogg!



Hennes blogg är verkligen bäst. Själv ´läser jag hennes blogg varge dag, sjukt bra! Man blir typ beroende! Sjukt fin blogg med världens sötaste jessica. Hon skriver om sin vardag och massa mer! Men ni måste verkligen gå in på den! Hur bra dom helst! Älskar dig sötnos :)


http://jessicaallskogs.blogg.se
http://jessicaallskogs.blogg.se



Någon som vet, eller kan fixa åt mig? får STOR FET länk!

Snälla.. skulle verkligen vilja ha så att rubriken är i mitten .. lixom min rubrik är längst till vänster.. om ni fattar vad jag menar? Asså att det utgår får mitten, fattar ni? Sånna fall, om någon vett hur man gör det.. skulle du gärna kunna kommentera det och hjälpa mig! Skulle verkigen vara sjukt snällt! Och den får självklart en stor fet länk! För vill verkligen fixa det!


min tumme! aj...

asså jag kan typ dra min tumme urled! I fredags spelade jag fotbolls match och typ stukade tummen.. men brydde mig lixom inte och spelade vidare. Men jag har skit ont nu och kan typ dra den urled.. hela cp, gör skit ont lixom? Haha, hoppas att det går över.. lite kul ändå att kunna dra den urled ;o



Haha.. min bajsiga tumme! ;)

Home, bäst med kajsa bajsa.

Kom precis hem. Har varit med Kajsa idag, sjukt kul! Först kollade vi på hennes syrras cheerleading tävling, shit vad coolt det är att se på ;o Sen åkte vi hem till henne och va där en stund.. jag frågade henne vilken klänning hon skulle ha på skolavslutningen så visade hon mig den på datan och då visade det sig att vi skulle ha likadana! Haha, freaky! ;D Men lixom det spelar ju ingen roll alls, tycker jag! :D Bara kul! Så vi åkte och köpte hennes klänning i åkersberga och va där en stund.. kollade lite på andra saker och så. Alltid flum med min kajsa bajsa älskling! Men ikväll ska jag bara vara hemma och mysa. Det är ju morsdag så ska bara vara hemma med familjen och äta något god middag, hoppas vi ska grilla.. Love it!


Tack bästo för grymt fin header!! Älskar dig mest <3


Godmorgon alla sötnosar!

Jag vaknade för en stund sen, ska gå ner och äta frukost nu. Sen hämtar Kajsa mig om 35 för vi ska kolla på hennes syrras typ cheerleading tävling. Va sjukt länge sen jag va med kajsa så ska bli kul! Så det betyder ju att jag inte kommer blogga så mycket idag, eller såklart det blir när jag kommer hem, men vet inte hur lång tävlingen är.. Jossan kanske kommer dit också får se!

Men just nu är det sjukt kul att blogga eftersom jag har en sån bra statistik! Älskar er ! Thank you sweet ♥



 
Sjukt gammal bild på mig och kajsa bästo! Saknar alla tider med dig, <3 
Ignorera mina ögon ;o


Snart ska jag börja stänga av datan..

Ska snart stänga av datan och lägga mig.. om lixom 5 min är kl 12 och då är det söndag, det betyder att det bara är 2 dagar till min fördelsedag! :D längtar som fan! Men Vendela älskling fixar massa saker på min blogg, tack sötnos !! Men bloggar mer imorgon, för nu är det verkligen kul, eftersom man har haft 90 unika idag! shit, fortsätt såhär, rekord! :D PUSS


åååå! Älsklingar ♥

Kajsa älskling har gjort en skit fin header till mig! SJukt snällt asså, Älskling jag älskar dig mest av allt! <3
Sen nu har vendela lagt in den på bloggen och så fixar hon lite andra saker så bloggen blir snyggare! :D Tack älskling! <3

Älskar er tjejer!

Sen har jag lovat kajsa en länk så klicka HÄR för att komma till hennes fina blogg!

 
Fin eller vad?


Söt eller vad?!


i know

Vet att jag har gjort många länkbyten ikväll och några svar på tal, ni kanske inte tycker att det är så jätte kul men ville bara länka några sjukt bra bloggar och lite så! Och om dom frågar lixom visst! Bara bra för en, får bättre statistik! ;) Men ska självklart göra vanliga inlägg också!


Jag som en liten skit! :D

Sista länkbytet för idag!

söta elin! :)


Läs hennes blogg, sjukt söt ju! Läser den varge dag, blir typ fast! :) Känner inte elin så bra men dom gångerna vi har träffats, har jag sett en sjukt söt tjej som jag vill lära känna kanske lite bättre.. Men ni måste verkligen gå in på hennes blogg! Och det gör ni genom att klicka på bilden eller att klicka HÄR! :D Puss ♥

Haha, gulligt filip!




filip michols
om Hemma från älskling!:
snygga bilder <3


Sv; Haha, tack filip! ;) Kul att du också läser min blogg! Kram <3;)



Haha.. kul att killarna också läser bloggen! ;)

80 unika!

Idag har jag 80 unika! Fortsätt såhär! :D älskar er!

Ett till länbyte!

Ett till Söta Ida! Besök hennes blogg. En sjukt fin blogg med världens sötaste tjej! ♥


(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)
Sjukt söt eller hur! <3

Länkbyte med finaste brudarna!

sötaste Disa & Kajsa! Ni måste verkligen gå in på deras blogg, lovar ni kommer inte ångra er. Den är verkligen bäst, läser den varge dag! Älskar er tjejer ♥



Hur söta får man vara? ;o (klicka på bilden för att komma till deras blogg)  

Jag frågar.. Ni svarar!

 Imorgon? Imorgon är det ju morsdag, och vad har ni för planer då? Själv brukar vi alltid åka hem till min farmor och några fler i släckten kommer dit. Men vet inte om det blir så iår. Annars är vi bara hemma med familjen och firar mamma lite! Men vad ska ni göra? KOMMENTERA , ni får självklart en länk! Nyfiken på vad alla andra hittar på en sån dag!

En lördagkväll, chill & mysig! ♥ Imorgon dagen ?

Ja, precis vad rubriken säger. Ikväll är jag bara hemma och tar det lungt. Har precis ätit middag, och nu sitte rjag i soffan med familjen medans dom kollar på någon fotbollsfinal! Imorgon var jag inte vad jag ska göra så om någon har lust att träffa mig så kommentera det då! Har lixom ändå inget för mig. ♥

 
Arkiv..

Nu

Nu ligger jag bara i min säng och tar det lungt! Verkligen älskar att bara ta det lungt, inga läxor bara chilla. Det är ju verkligen det bästa som finns! Eller vad tycker ni? :D Eller just nu smsar jag med Gabriel också. Men ska dra nu så ses senare! Puss älskar er!


Ni har väll inte glömmt bort att kommentera min blogg? Ni får ju länkningar, och stora feta länkningar i massa inlägg om ni gör idolbilder och sånnt. Blir sjukt glad!


svar till Anna






Anna
om Bråttom!:
En tjej xD
känner du Hanna Svensson ??


Sv; Ja, hon spelar i mitt bandy lag. Vadårå? Tack att du läser och kommenterar! :)

Hemma från älskling!

Hellu bitches!

Nu är jag hemma. Har ju varit i täby med Emma. Köpte en sak till skolavslutningen & en sak till mamma eftersom det är morsdag imorgon. Älskade mamma måste självklart få en present! Så det va det vi gjorde. Har det alltid bästa med Emma, älskar dig verkligen mest bästavän! ♥ Ikväll ska jag bara vara hemma med familjen och mysa. Orkar inte hitta på något specielt är sjukt trött. Så alla kan smsa mig, svarar hela kvällen! ;) Men vi ska typ grilla kyckling och lite så. Pappa gör världens godaste kycklig, serriöst ingen slår den ;o Haha, nej men den är verkligen sjukt god. Men eftersom jag bara är hemma ikväll så ska jag försöka hinna med så mycket bloggning jag kan. Vad gör man inte för er? :D Men ska typ åka och handla nu så hörs senare!

 

älskar er




Igår fick jag många läsare helt plötsligt. Vart sjukt glad.. men tror att det är för att jag gjorde skit många inlägg igår och ska försöka fortsätta med det för det är sjukt kul med många läsare. Och idag har jag fler läsare så det är toppen! Älskar er!


Bråttom!

Nu har jag jätte bråttom.. ska ta ett tåg som går om 25 min och jag har inte börjat fixa mig än.. ska till täby med min älskade emma. Va sjukt länge sen vi gjorde nått. Så ska bli jätte kul, har saknat henne så jäcla mycket! Så lovar att dagen kommer bli bäst med bästavän! ♥ Men jag fyller ju år om 4 dagar så jag ska inte köpa något specielt .. kanske kolla på skor och nån bh till skolavsluningen.. sen inget mer! Men kag bloggar mer när jag kommer hem! Puss ♥


Jag och bästavän för ett år sen.. saknar tiden med dig som fan älskling!

LÖRDAG! ;)

Nu är klockan 00.42 och det betyder ju att det är lördag. Fyller år på tisdag så bara 4 dagar kvar nu!

Visst bryr ni er?! ;)

Facebook

Är inne på facebook och snackar med Lucas R & Chris L. Har snackat med dom ett tag.. om lite personliga saker. Men har lixom inget att skriva om just nu.. så därför vart de här världens tråkigaste inlägg! :D


Dagens fråga



Vad ska ni göra nästa helg? Det är ju långhelg så vad ska ni hitta på då?  :D
 
Alla som kommenterar får självklart en länkning!

Hemma igen efter spelat match

Hej alla sötnosar! Nu är jag hemma från att ha spelat match mot Vallentuna. Vi torskade med 2-1.. När vi låg under så sköt jag fakt i ribbban.. åå, vart så sjukt sur! Men iallafall, nu sitter jag vid tv:n med pappa och min bror. Har precis duschat så nu bara sitter jag och tar det lungt. Imorgon har jag inget specielt för mig, får se om jag hittar på något med nån eller nått. Längtar som fan till tisdag, 31 maj! Yeeh, jahg verkligen älskar att fylla år! :D Är det någon annan som gör det eller? Ja det tror jag nog!

På onsdag drar jag till grönan med Vendela. Vi har ju mentorsdag då så vi slutar typ halv 12, och grönan öppnar 12. Och eftersom det är en vardag så tror jag inte att det är så många som kommer vara där så det kommer bli grymt kul! LÄNGTAR! Sen ska Linus Marcko, Lucas Jidenius, Petra och massa fler vara där så vi kommer ju träffa fler och ha sjukt kul! Sen är vi ju lediga på torsdagen så vi slaggar efter grönan sen, och vi kommer typ dra hem runt halv 9.

Idag har jag haft ganska bra statistik faktiskt. Eller ungefär 30 mer än vad jag brukar så är väll ganska nöjd.. så jag hoppas att det fotsätter såhär eller änå bättre!


Kajsa är väääääärldens finaste unge! :D

Kolla hon skrev den här kommentaren!

Kajsa
om Match ikväll.. Tagga nu tjejer !:
naw ! gumman, tack så mycket! älskar dig såå hiiimla jävulskt mycket och det va så hääääääääääääääär jävla fantastiskt o träffa dig igår!.. älskar dig jordens finaste ! du beyder allt och mycket mer!



Kajsa gumman.. du ska bara veta hur mycket du betyder och hur mcyelt jag ahde saknat dig! När det var paus och jag såg dig, blev jag helt jävla överlycklig! Älskar dig gumman måste verkligen börja träffas mycket oftare! ♥

 +  = ♥

Svar från frågestunden! :)


Svar;
1. Nja sådär. Ibland ja, ibland inte!
2. Ehh.. Asså vi är bra kompisar, asså ja, gillar honom som vän! :)
3. 164cm
4. Varför ska jag skriva ut det på bloggen?!
5. Gillar en just nu.. säger inget namn!

Men tack för att du kommenterade och läser min blogg! Puss :)






Svar;
1. Jordgubbar
2. Popcorn
3. Fotboll
4. Katt
5. Taccos

Tack sötnos, ja det måste vi verkligen! Puss <3

http://emelieetyp.blogg.se





Svar;
1. Asså säger inga namn..  
2. Månsdag?
3. Vet faktiskt inte.. blir grymt glad för allt. Lixom bara att veta att några har valt det till mig :)
4. Vet inte klädesmärke men affär.. typ hm, gina & bikbok
5. Visst, hörs på facebook om det! :D

Puss ♥


Svar;
1. Sandslott
2. Ehh ?
3. sås? xd
4. 100
5. asså?
6. Kanske.. men nu vet jag! <3
 
Lite random frågor kanske? ;o Men tack att du läser och kommenterar, puss !
http://bambiiina.blogg.se

Ida svarar!





Sv; Tack, blir sjukt glad! :) du får självklart en länk.. http://beccaahn.blogg.se/ kram!

Idolbild till Linnea !



(Klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

Har gjort en idolbild till Linnea. Besök hennes underbara blogg. Den är verkligen sjukt bra! Lovar ni kommer bli beroende, själv läser jag den verge dag, flera gånger om dagen! :) Sjukt söt brud!
http://fallmanss.blogg.se


Match ikväll.. Tagga nu tjejer !

Ikväll har jag match, samling 18.10! Ska bli sjukt kul. Nu är jag bara hemma själv, bort nog äta lunch snart men orkar inte och är inte hungrig.. Iallafall, ikväll är jag mitt mitt, som jag typ alltid är i matcher. Det är sjukt kul! Verkligen älskar fotboll! :) Ska bli sjukt kul, bara alla tjejer är skit taggade så är det sjukt kul, min kejda ikväll är, jag, hanna, Sarah & Jossan! åå, perfekt va? ;) Ska bli så jävla kul! Taggad som fan!

men som ni vet så är vi lediga idag så kan göra mycket updatering!




Jag verkligen älskar den här bruden sjuuuukt mycket. Kajsa, du är verkligen min riktiga syster! Älskar dig baby! ♥

ska försöka göra min blogg bättre och lite roligare..

Så ska börja göra lite tävlingar, dagens sötnos, dagens blggg. Lite idolbilder och lite allt möjligt. Min blogg är verkligen så sjukt tråkig just nu! så ska verkligen försöka göra något åt det! :D

bildbomb!

Med sarah


Våran bästavän hubert! :)





Vi har det alltid bäst älskling ♥


Älskar dig !


Bjuder..  Syster, du är obeskrivlig!
Jag älskar dig ♥


Ganska gammla bilder med Vendela






Kolla så sjukt gullig bild vendela gjorde till mig.. ♥


Gammla bilder med Hanna


Sommaren 2010 med dig, var underbar! ♥ Önska det kunde bli som förr..


Flumm på högsta nivå!


Tåg igår, Jag älskar dig mer än vad något annat <3



Lilla egot Ida




Arninge med Vendela i veckan.







gonatt

Eller nu stänger vi iaf av datan... 



Sjukt gammal bild på mig & mathilda!


Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter att ha varit i Bergtorp och kollat på en konsert. Va där med Hanna & Mathilda. Det var väll kul.. Vi är ju lediga imorgon så Mathilda sover här ikväll. jag har inget att blogga om just nu men lägger ut lite bilder på mig och sarah snart! :) Juste.. funderar typ på att ta en plogg paus eller ta bort bloggen.. känner lixom inget sug eller att det är så kul att blogga.. Sen är det ju typ inga som läser dne så ;) Hörs senare! ♥

Do You love me? I love You <3

Skolan nu, hörs!

<3 31 maj <3

Idag är det ju 25 maj, och jag fyller år den 31! Yeeh, längtar som fan :D Juste, sen ville jag bara säga att Lucas fyller år samma dag som mig... Hehe (a)

Bussen

Hej alla Sötnosar! Nu sitter jag på bussen påväg till skolan. Idag slutar vi halv 1, som vi alltid gör på onsdagar! Sjukt skönt ju. Sen efter skolan kanske jag är med Vendela, vi ska fortsätta att samla ihåp pankburkar och sånt. Men vi har ett projekt som ska vara inne imorgon så måste plugga också.. Kanske mycket kvar... Så får se jag hinner blogga så mycket. Men just nu sitter jag iaf på bussen och Smsar med Lucas r Sötnos , Kajsa älskling och några fler! Hörs senare! Puss, älskar er <3

Vendela sötnos idag!

Hej älsklingar!
Nu sitter jag i soffan med familjen ich dricker tee. Idag ha jag varit med Vendela, vi sov hos hennes farmor & farmar. Mysigt! Först efter skolan igår så åkte vi till täby för vi skulle köpa en sak till skolavslutningen och vendela skulle köpa ett par shorts. Sen åkte vi hem till hennes farmor & farfar. Sen efter en stund så gick vi till ica och löpte glass & godis. Hahaaha.. tjockisar vi är! :D sen senare på kvällen när det började bli lite mörkt gick vi ut till något dagis och va där en stund. Båda hade på oss våra onepiece, vi tog några bilder på vendelas mobilen men frå se om jag lägger inte dom senare.. men det va typ kanske bara 3 st. Sen gick vi in och bara myste och hade det kul! Idag vaknade vi 10. Vi fixade oss och käkade frukost, sen åkte vi till arninge för att kolla lite på skor till avslutningen och bara mysa. Vi åkte dit i onepiece också.. lite pinsammt, alla kollade på oss skit mycket.. haha! :) sen på fredag är hela våran skola också ledig för att alla ska vara hemma och jobba med något för att få 150 kr, sedan ska vi lämna in de till skolan och skolan skickar det till föreldrarlösa barn.  Själv tycker jag att det är en skit bra sak eftersom vi hjälper jätte många barn att börja i skolan och få börja ett nytt bra liv. Så jag och vendela började med det idag, så vi gick ut och frågade massa om dom hade några pantburkar som vi skulle kunna få panta och då ta dom pengarna till skolan.. vi fick skit mycket! 2 fulla stora svarta sopsäckar. Men när vi skulle panta allt så tog vi ut kvittot.. sen typ blåste en av dom iväg.. och det va det kvittot med 78 kr på ;-/ så vi vart skit sura.. men pappa tyckte attd et var så synd om oss så vi fick dom pengarna av min älsklings pappa! :D Men vi ska fortsätta imorgon här i mitt område och tjäna mer! för vi vill hjälpa många barn! Det är ju lixom sjukt kul när man vet vart det går till, det man lixom jobbar för. Då blir det mycket roligare! ♥
Men har haft en underbar dag med dej älskling!
Nästa vecka blir det grönan! ska bli så sjukt kul. Lämgtar som in i boooooomben! ;) Sen räffar vi förmodligen Lucas & Linus där! :D<3


suddig..

Ida svarar!





Sv; Tack så jätte mycket! Tack att du läser och kommenterar min blogg. Blir grymt glad! :) Puss!





Hos vendela

hejsan, nu är jag hos vendelas farmor. Vi ska sova här ikväll. Mysigt :) Vi är ju lediga imorgon, så får se vad vi hittar på. Något kul iallafall! Förlåt för jag har bloggat jätte lite men igår glömmde jag faktiskt hbort bloggen helt.. kom på det imorse.. så det va därfr jag gjorde ett inlägg i mobilen påväg till skolan..
Jag fyller u år nästa tisdag, sen onsdagen efter så åker jag till grönan med vendela älskling. Tror vi är där med Lucas Jidenis & Linus marcko. Ska bli kul, eftersom vi inte har träffat dom på jätte länge. Men nu ska ahg avra social med vendela, hörs senare! puss ♥



Snart skolan, och ett stort förlåt...

Nu är hg tp snart framme i skolan, sitter i bilen! Vi börjar egentligen 9 idag men jag och mina kompisar ska sjunga på skolavslutningen så vi ska vara där 8 och träna.. Sjukt kul! :) sen sover kg hos Vendela eftersom vi är lediga imorgon, sen ska vi ha våra onepiece i skolan! Hörs senare! Puss

Är det någon mer än jag som tycker ida borde blogga mer ?

Faktist! men aa, ska kanske hjälpa henne med lite småsaker till bloggen ;) Men sedan så är det ju också roligt att få någon komentar, så man iaf märker att någon ens läser bloggen. För dom som själv har en blogg vet ju hur de känns.


// Vendela ♣

Frågestund!



FRÅGA PÅ NU! Svarar på allt! :D

When I was a child, I was not thinking about what would happened in the future, because everything was so perfect ..



Saknar tiden då man var liten, då skit snack inte fanns. När man var liten, det hämskaste var när man tappade en sko till dockan. Det ondaste var när man ramlade ner från en gunga. Det roligaste var att leka med sina kompisar på dagis. Men vad är det nu? Inget är som förr.. saknar tiden sen jag var liten, min älskade barndomsvän Stina, som är på bilden.. vi hade det alltid skit kul tillsammans. Och jag saknar dig skit mycket gumman, du bor i stan nu.. kan typ aldrig träffas.. ''/ Men saknar tiden som liten, det var aldrig bråk, det ända man tänkte på var typ sinna leksaker.. man tänkte inte äns på alla stora bråk, vänner tar ens andra vänner, falska personer, dryga blickar.. man viste inte äns om att det fanns.. Önska bara att man kunde spola tillbaka tiden och sedan pausa den så om kunde vara ung hela livet. Hur underbart skulle inte det vara? Jag saknar tiden som liten, bara för mycket.. ♥

♥ filippa kihlbaum ♥

Filippa älskling fyller år idag! Så ett STORT grattis till min älskling! Har kännt dig i snart ett år gumman, känns som att vi har kännt varandra i hela mitt liv.. tiden har gått sjukt snabbt! Men alla tider med dig har varit helt underbara. Om jag behöver prata med någon så vet jag att du alltid finns för mig, det har du gjort i alla lägen, och jag litar verkligen på dig upp till 110%, och du ska alltid veta att jag finns för dig om du vill prata!
Du gör min skoldag! Älskar dig så sjukt mycket älskling!

GGRATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTIS !



Älskar dig !


Freeeeeeedag

Hejsan alla sötnosar! Kom hem för undefär 40 minuter sen, va i täby en stund med Mathilda efter skolan, haha.. har det alltid sjukt kul med dig älskling! :D nu sitter jag bara här vi datan och typ inte gör något .. tror jag bara ska vara hemma och chilla idag, är så sjkt trött! Fast den här veckan har varit jätte chill för vi typ inte har haft nån läxa alls, och nästa vecka går vi inte i skolan på tisdag eller fredag, och torsadg är ssta inlämmningsdagen i allt så efter nästa torsdag är det bara chill kvar! Asså gud älskar det här, SNART sommarlov!? Shit!
Jag fyller ju år om 11 dagar.. längtar typ ihjäl mig! ♥ Bloggar mer senare, Puss!


Grannkatten ger mig en puss!

Orkar inte blogga ikväll

så det här va det sista inlägget. Kanske är med Jossan imorgon!

Min dag dag

Idag har jag bara varit i skolan som vanligt.. lite långtråkigt. Slutade fem i 3.. Vämtade på tåget i täby i undefär en halvtimme sen åkta jag direkt hem och bytte om en snabbis, sen träning! Älskar verkligen fotboll, fett kul ju! :D
Imorgon fyllar min älskling filippa år! Så grattis i förskott gumman! Älskar dig ♥


Stan

Idag var klassen i stan, på tekniska museet. Vi delades in i tv, radio och tidnings grupper. Jag fick vara i tv-gruppen, och det vi gjorde var att spela in i en riktig studio, och vi var med i tv vid 20 i 6! Det var grymt kul, typ den roligaste skoldagen ever! :D Sen efter det, så tog jag och vendela bussen in till ett annat ställe i stan, vi va där hela dagen och gick runt och hade det mysigt! Jag fyller ju år om typ 2 veckor så kändes skit onödigt att köpa saker då när man ändå lika gärna kan önska sig lixom. Så jag köpte bara ett bar skitcoola solglasögon. Vendela köpote likadana, + en skolavslutningsklänning. Jag har ju redan köpt en så jag hjälpte bara henne att hitta en fin! Vi letade också efter skor, men vi hittade inga snygga.. men vi har ty iaf bestämmt att vi ska ha likadana, så sa leta mer i täby och på lite andra ställen.. Sen är vi lediga en dag nästavecka så vi funderar då att åka till grönan, för då går ju lixom alla andra i skolan och alla vuxna jobbar så lixom det är ju typ inga där då! Fett najs ju. Men nu ska jag stänga av datan och fixa lite saker inför imorgon, har lixom ändå inget att göra nu så jag lägger mig tidigt idag. Fett skönt ju! Men hörs imorgon, Puss




Haha ;)





Bjuder..



Det var några bilder.. haha, ha det så bra! PUSS

9 saker ni säkert inte visste om mig...

  • Jag är jätte känslig..
  • Jag älskar granatäpple
  • Jag älskar min gammla klass mest, saknar dom mer än allt annat..
  • Jag fyller 13år om 1 vecka och 6 dagar
  • Jag hatar när någon tar äns vänner, dom man har känns nästan hela sitt liv.. det är verkligen det hämskaste som kan hänta. Jag blir tom.... ''/
  • Bli kanske lätt kär.. eller tycker lätt om något
  • Jag ska köpa guldkortet (eller önskar mig, annars köper jag det)
  • Jag är lite mörkrädd, och är jätte rädd för monster och sånt (tex spökhuset på grönan)
  • Jag och mina kompisar ska sjunga för 200 människor om lite minder än en vecka, och vi tränar nästa varge dag! KUL!



    Nya brillor.. Dom är grön/gula men ser inte ut som det!


serriöst ?!

Vad har hänt med er? Ni kommenterar typ inget,  och jag har sääääämst statistik! lixom sjukt pinsamt! Ska jag blogga eller inte.. säger bara att jag gör det för eran skull och om ni inte gör något tillbaka så tar jag bort bloggen.. och jag är helt serriöst! om ni inte förbättrar er så tar jag bort bloggen. Nu hänger det på ER 

serriöst ?!

Vad har hänt med er? Ni kommenterar typ inget,  och jag har sääääämst statistik! lixom sjukt pinsamt! Ska jag blogga eller inte.. säger bara att jag gör det för eran skull och om ni inte gör något tillbaka så tar jag bort bloggen.. och jag är helt serriöst! om ni inte förbättrar er så tar jag bort bloggen. Nu hänger det på ER 

hate it

Hatar verkligen regn ! USCH

..

Det har hållt på i ett år nu.. men jag orkar inte längre! Vill börja om på nytt, vill vara kompis med alla! Vi kan vara vänner, men snälla... du ska ändå veta att du fortfarande grymt söt!

Dagen..

Idag har jag bara varit i skolan som vanligt. Vi började egentligen 9 som vi alltid gör på måndagar, men jag och några fler tjejer i klassen ska sjunga på skolavslutningen. 6-7 har skolavslutning den 14:onde , och 8-9 den 15:onde, och vi ska sjunga för 8-9:orna. Min brorsa gå rju i 9:an så han går ut iår så.. Men så vi va där 8 och tränade med våran musiklärare. Sjukt kul, vi ska sjunga 'Price Tag' , Älskar den! Sen köpte jag min skolavslutningsklänning i förregår med Sarah. Är sjukt nöjd. älskar den. 

Imorgon har jag fotoblls träning, och vi ska förmodligen få våra kläder som laget har beställt. Jag och beställt sånna här adidasbyxor, blåa och tröjan till den.. asså inte adidas mjukisbyxorna.. asså dom som vissa brukar kalla fjortisbyxor, okej, ni kanske inte fattar vilka jag menar. Men det har tagit skit lång tid innan vi har fått dom så nu vill jag fan ha dom!

Jag & Vendela
har ju planerat att åka till grönan typ 2 dagar efter jag fyller år. Och det är om 2 veckor.. och idag på mentortime så lät det som att våran mentor sa att det va röd dag på min födelsedag så vi va tp lediga.. och sånna fall kanske vi åker dit då. Ska bli sjukt kul! Älskaaaaaaaar verkligen grönan! :D Favosen är ju självklart insane!



LÄÄÄÄÄÄNGTTARRRRRRRRRRR!

Dagens sötnos!

Kajsa Jonsson ♥

Kajsa, saknar dig så sjukt mycket. Saknar alla tider med dig, alla minnen med dig är helt underbara! I österskär, när vi träffades varge dag, å shit vad jag saknar det! Nu träffas vi inte ofta alls och det är piss. För du fattar inte hur mycket du betyder för mig finaste unge! Vi har kännt varandra i 7 år, snart 8! Om jag inte hade lärt att känna dig vet jag inte hur jag hade varit just nu.. När jag mår dåligt, känner mig helt nere, så vet jag att jag alltid kan vända mig till din sida. Och du ska alltid veta att du kan prata med mig om det är något som har hänt, om du känner dig nere. Och det gör vi alltid, vi pratar med varandra om allt! Så nu tycker jag att vi verkligen ska ta tag i det här, börja träffas mycket oftare. För du betyder så sjukt mycket för mig, Jag älskar dig så jävla mycket!
Snälla gumman, du ska bara veta hur mycket jag älskar dig finaste!


Sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! Ge mig ditt utseende! ;o

Älskar dig bästis !

Har jag förändrats ?!

Då..







Nu..









Jätte dåliga bilder från nu.. Men jag har verkligen förendrats sjukt mycket! I slutet av 5:an va alla vi tjejer typ värsta wannabe.. dränktes med foundation, mascara och allt.. när jag tänker på allt som va förr nu, så skäms jag.. så sjukt pinsamma bilder man hittar från den tiden.. haha ;) Men nu använder jag ju bara mascara och så, jag tycker iaf att jag har färendrats skit mycket! Vad tycker ni? :D Kommentera

Bilder från när jag var med mathilda, ganska länge sen


SÖta mathilda, men igga mig..




Aww <3


dagens bild!




Nu ska jag börja köra..

.. 'dagens bild'.. 'dagens sötnos'.. 'dagens blogg' och massa sånna saker! Tänkte att det kanske skulle bli lite kul! :D

allt möjligt




Haha, en sån här spegel så man ser tjock ut! ;)


Jag & finaste Vendela ♥




Bästavän !


Sydafrika


Vintras.. BJUDER


Sjukt fin bild på mig och Mathilda, 7 underbara år!

Rolig helg ◊

I fredags efter skolan åkte jag, vendela, filippa & matilda hem till vendela. Vi skulle sova i hennes husvagn som stod på hennes tomt. Sjung mysig. Mathilda behövde åka hem och hämta lite saker så hon kom till vendela senare. Så då hoppade jag vendela och filippa på vendelas nya stodsmatta. Kul! Vi åt glass, chips och dipp. Sen senare på kvällen så badade vi jacuzzi, sjukt kul! Med dunkmusik och olika färger i den. Lyx vendela har eller vad? Haha, nej men vi hade sjukt kul! Hände en tråkig sak med det behöver jag inte gå in på nu..

Dagen eftersen åkta jag & vendela till täby, där träffade jag sen sarah och vi åkte hem till mig. Så den kvällen sov sarah hos mig.. vi kollade på tv och tog massa bilder, men dom tog vi på hennes kamera så ja får vänta tills hon laddar upp dom och kanske skickar dom till mig så jag kan lägga ut dom.

Sen idag så gick jag och sarah upp 9 för att vi hade samling till fotbollen halv 11. Vi torskade med 2-0... men tycker ändå att vi spelade bra, iaf i andra! Sen på väg hem från matchen, när jag satt i bilen så började jag må piss.. mådde skit illa och det lixom värkte runt mina ögon. Jag skulle äta nör jag kom hem men åt skit lite, trodde verkligen att jag va jätte sjuk för jag mådde jätte dåligt! Sen somnade jag kl3  och vaknade nu, kl 6! så det var sjukt skönt! Älskar verkligen att sova! haha :) Nu mår jag lite bättre men känner mig fortfarande skit trött och har lite ont i huvudet.. men måste börja bli pigg för ska bort på middag snart, ska kolla på vm finalen hos några kompisar så. Men när jag har sovit mycket på en dag brukar jag inte kunna sova på ikvällen.. så om jag inte la sova ikväll fast jag mår sådär så får jag se om jag kan gå till skolan.. just nu känns det som ett rött ljus.. ''/

Så jag har verkligen haft fullt upp den här helgen så det är därför jag tyvärr inte har bloggat.. Förlåt!


Förlåt för jätte dålig uppdatering...


Snabb Mobilbloggning

Hellu bitches! Nu sitter jag i bilen påväg till skolan. Idag vet jag inte riktigt vad som Händer, om jag är med filippa eller om jag bara åker hem och tar det lungt med familjen.. Får se!

Ida har en åsikt!


-Varför äter man så mycket glass på sommaren?

Kolla.. nu på sommaren så äter man sjkt mycket glass, det är ju förståss för att det är så sjukt varmt så man tycker det är gott med något kalt. Men ändå, det är ju inte direkt så jätte nyttigt.. om man äter det hela tiden kommer man ju  bli tjock... haha, nej, inte om man tränar och håller sig på tå, men ändå. Ni fattar vad jag menar. Jag älskar isglass nu på sommaren, det är ju det godaste som finns. ÄLSKAR DET! så när det är varmt måste jag äta en, men lixom det är ju inte bra, det strö jag mig på! Haha, fast lixom, nu när det är varmt! sommar, så tycker jag faktiskt att man ska få lyxa till sig med glassar! det är man värld, tycker iaf jag :D Om det är någon som håller med mig med att man äter mycket glass på sommaren och att man får det, att man är värd det.. men lixom på sommaren blir det ju inte så att man sitter hemma själv vid datan, men är ju typ ute hela tiden, hela dagarna med kompisar. Badar, solar, hoppar studsmatta, spelar fotboll ! och massa fler saker, så man blir ju lixom ändå av med all glass. Jag skiter i omd et är onyttigt för jag älskar det och måste äta det på sommaren!


Förra sommare, LOVE

Next

Äta middag! Puss


Skolan, sommarlov & grönan!

Nu är det ju inte långt kvar alls i skolan. Snart sommarlov! åå, älskar det. Men innan det fyller ju jag år :D längtar längtar längtar. Jag önskar mig VERKLIGEN gulkortet. ska ditverkligne med sjutk många iår så.. för jag ska lixom det med tjejerna i min gamla klass, vendela, jossan, samme, lucas b, lucas r, zebbe, filip, filippa, mathilda, och MASSA FLER, ska bli sjukt kul!



DEN BÄSTA SOM FINNS!!! älskar den! :D

Min önskelista!



Det här är vad jag önskar mig just nu !


snackar i tel med;



yeeehhhh, med Christopher ♥:))

hemma igen ..

Vintras med filippa & vendela på uteidrotten!



nu är jag hemma efter att ha ätit middag med innebandylaget. Mysigt! :) Vi tänkte gå till maggan men alla va så tråkiga så inga pallade... Nu sitter jag i min säng och snackar i tel med Chris. Najs jööööö :D


-,-

förlåt för sjukt dålig uppdatering.. men nu på sommaren kommer det inte vara så mycket, är med komposar hela tiden, är ute och har sjukt kul. Varför lixom vara inne vad datan då? nej usch, jag har lixom ett underbart liv utanför bloggen så det är därför. Jag ska försöka blogga så mycket jag kan men blir nog inte mycet tyvärr.. nu ska jag snart ner till tåget för att åka hem till jossan bästis, vara där och sen avslutningsmiddag med innebandylaget. Slutade halv 1 idag, älskar onsdagar, verkligen älskar. vi hade ju också sportsday månsdag och torsdag så första 'plugg' dagen idag men ändå chill. Efter skolan idag så va jag kvar lite i täby med Vendela, filippa & mathilda. Jag och filippa fyller ju lixom år snart så vi tog massa bilder som vi ska visa våra föreldrar, asså saker som vi önskar oss ;) om jag har tid ska jag lägga in min önskalista här på bloggen! :D
Men nu måste jag ner till tåget, kanske blir något inlägg hos jossan, men får se!


usch !! men bjuder..


stålt... :D

Nu har jag precis varit ute och sprungit 5km med mamma, jag har varit förkyld sjukt mycket den här vintern så har inte tränat så jätte mycket så trodde att jag inte hade någon kondis kvar. Men det gick super, så nästa gång springer vi 7,5 eller 1 mil, får se :D Nu sitter jag i soffan och tar det lungt är sjukt trött har typ nte sobit på 3 dygn.. -,- ska kolla på hockey, sverige ju. Haha, och sen så sitter jag och chattar på facebook, snackar med lilla söta filip :D Men nu ska jag kolla och äta klart. Puss


funkar blogg.se nu?

ja, nu får vi se om blogg.se funkar. Det gjorde inte det så dom inläggen jag gjorde har inte kommit ut.. så det är därför, + att jag ha rju ett underbart liv utanför bloggen också så nu på sommaren så kommer jag inte blogga så jätte mycket faktiskt. Vi hade idrottsdag ida och ska ha det imorgon också så vi börjar halv 9 och slutar ungefär 11. Så det är sjukt najs, så jag och mathilda ska gå ut och hotta påp något ute i solen :D vi har lite planer för att åka till grönan imorgon.. haha, men får se om det blir något ;) men orkar inte blogga mer nu, ha det så bra! :D
PUSS!




kolla på himmelen, så är den idag! :D GILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLA


TRÖTT,

jag ä sjukt sjukt trött nu asså. Min lilla jossan tar ju upp hela sängen så kan inte sova nått alls, så har inte sovit på typ 2 nätter :D haha, så ska lägga mig skit tidigt idag, typ 9. eller jag hoppas att jag lyckas. Jag har skit dåligt statistik, och den ända som typ komenterar är min söta lilla vendela. Är det lixom bara hon som bryr sig om min blogg eller? jag orkar serriöst inte blogga om ingen kommenterar.. så är det bara! ska jag lägga ner nu eller inte? hänger på er!

I know...

Jag et att jag är sämst på att blogga.. Men idag har jag varit på Maggan med Jossan samme zebbe och Lucas. Sen kom Lucas Fabian och MASSA fler.. Men vi va inte med dom, vet inte varför.. Ikväll har jag varit med Jossan medans hon har Smsat med .. Och jag har Smsat med.... Känns bättre nu, men får se hur det blir imorgon :) men ska försöka att upödatara mer imorgon.. Om jag har lust ;/

Berga var bäst!!

Förlåt för jätte dåligt uppdatering.. igår åkte jag hem direkt till jossan och var med jossan och sarah och fixade oss till berga, vi hade det verkluigen sjukt kul. Sen på berga var jag mest med jossan, samme, zebbe & lucas b. Sen åkte vi hem och fortsätte kvällen med att ha sjukt kul, jag och jossan. Sen vaknade vi 11 idag.. haha, vi hade bestämmt med samme,zebbe & lucas att vi skulle träffa dom halv 11 på maggan.. så dom va där då, och dom ahde lagt sig 7 och gått upp 9 för att träffa oss.. sen kom vi dit 1, haha fail :) Sen har vi varit där hela dagen, och nu är vo hos jossan igen opch ska snart hem till mig. Vi sover hos mig ikväll, får se om vi kanske ska träffa samier och albin igen ikväll sen.. eller några andra får se. Men nu ska vio typ ta bussen hem till mig. Men bara så alla vet så va berga verkligen bäst!  sen har jag inte bloggat på typ en dag bara flr att jag har ju varit med massa kompisar och et går ju lätt före så... Men hörs sen!
+



Älskar dig bästis

Bilen

Nu sitter jag i bilen påväg till skolan. Börja 8 idag, Blä sjukt tidigt ju! ;o men sen efter skolan åker jag hem en snabbis och jämte mina saker till berga, sen åker jag hem till Jossan, fixar oss till berga och sen sover där! Sjukt kul vi kommer ha det, längtar! :D

Sista inlägget för idag

Nu ska jag fixa mig för att gå och lägga mig.. är sjukt trött, ont i magen och klockan börjar bli mycket. Börjar 8 imorgon så måste upp tidigt.. ;/ Och imorgon är det ju berga, ska gå med bästis, ska bli sjukt kul! sen ska vi slagga hos jossan efter, och sen lördag till söndag sover vi här hos mig. Så det blir jag och jossan hela helgen, ska bli sjukt kul! Älskar dig


Vi förallitd gumman, som hjärtat & kroppen!

bloppis nr:2 !

Börja buda, om någon redan har lagt nått så är det bara att buda över, och om någon undrar varför 2 linnen kostar 20 kr, så är det för att dom typ är använda 1 gång, har typ aldrig använt som så det är därför! :)
Kom igen nu!!


1. Skit sött linne, 25:-


2. Lång t-shirt, prislapp kvar, 15:-
Sara har lagt 20 kr!

3. Snygg tröja/jacka, använd 1 gång, 35:-
Fanny Z har lagt 35 kr!

4. söt tröja, använd 1 gång, 25:-


5. Randig magtröja, 25:-


6. söt t-shirt, 20:-


7. Sött/coolt linne, använd 1 gång, 25:-
Aida har lagt 30 kr!


8. mag linne, 10:-


9. Jätte sött linne, 20:-


10. Riktig adidasjacka, inte använd mycket alls, 50:-


11. klänning, 15:-


12. Jätte sött linne med spetts, använd 1 gång, 20:-
Emelie H har lagt 25 kr!


13. Söta gula sommar shorts, 25:-
Ariana har lagt 25 kr!


14. Blå munkjacka, 20:-

Kom igen, börja buda redan nu! :D


FAN

Vi skulle precis publicira bloppis nr:2.... så hände nått så måste börja om från början... ska snart bort så det får väll komma ut vid kanske vid halv 9 eller 9.. men måste plugga och sen dra.. Men håll utkik!


Innan storis, kanske ett halv år sen, grymt dag med er!

Gårdagens look

Vet.. tråkigt och slapp, men var trött och kort skoldag så :D




Filippa äger! :D

Är nu med filippa efter en lång och jobbig dag.. Nu ska vi ta lite bilde eftersom min blopis förmodligen kommer ut ikväll!



Älskar dig!


YES! HISSSSSSSSSSSSSss



Yes, jag fick mvg på so provet! :D Sjukt glad asså! Nu dlipper jag extra uppgiften och allt! :D YES!

Ska någon se matchen ikväll?

Ikväll är det ju sverige-usa i vm. Jag vet inte om jag ska kolla.. kanske én liten stund.
Jag har precis ätit, kollat genom min läxa och lite sånnt. Har inget specielt att göra så blir bara en lungn chillkväll! Skönt eller vad?!


dagens fråga!



Kommentera det du tror är rätt? Du får självklart en länkning! :)


förändring..

Jag vet allt vad jag ska sälja i bloppisen. Men jag behöver en modell.. så fixar det imorgon. Hanna L, smsa mig direkt om du ser det här!  ♥

bloppis nr:2

Bloppisen nr:2 är påväg! :D
Håll utkik

veckans blogg röstningen slutar i imorgon

så rösta på ni !


5B , please!

JAG VILL HA TILLBAKA 5B, SAKNAR ER ALLA TJEJER SÅ SJUKT MYCKET. VÅRAN HUMOR, ALLT VI GJORDE VAR HELT UNDERBART! JAG ÖNSKADE BARA ATT DET SKULLE KUNNA VARA VI IGEN. IBLAND KOM TÅRARNA OCH IBLAND VAR LEENDET UPPE STORT, ELLER INTE IBLAND UTAN NÄSTA ALLLLTIDD! JAG VILL ATT NI SKA VETA ATT JAG ÄLSKAR ER MEST AV ALLT, DET ÄR NI JAG LITAR PÅ, OCH DET ÄR NI SOM ALLTID HJÄLPER MIG I FÖRSTA HAND. OCH DET ÄR JAG SJUKT GLAD ÖVER! TACK ÄLSKLINGAR, ÄLSKAR ER MEST AV ALLT TANTER! DET ÄR NI SOM HAR BYGT UPP MIG, DEN JAG ÄR IDAG. JAG ÄLSKAR ER VERKLGEN ÄLSKAR. LOVAR MIG BARA EN SAK, ATT DET ÄR VI FÖRALLTID. FÖR DET ÄR NI SOM JAG LITAR PÅ, NI SOM BETYDER ALLT FÖR MIG!

Känns inte rätt utan er!

LYSSNA PÅ ALLT JAG SÄGER FÖR DET HANDLAR OM ER 5B OCH ALLT ÄR SANT!
ÄLSKAR ER MEST AV ALLT! ♥

Ni är solen till mitt liv, blodet till min kropp,

Jag vill kunna sitta där i skolbänken och se mina älskade vänner!
Kajsa! Hanna! Disa! Emma! Anna! Elin! Mathilda, Älskar er tanter ♥

Kärleken är så stark, tårarna rinner för er !

Okej, det var inte bara tjejerna jag älskade såklart. Utan killarna också, utan hela klassen kom så nära varandra, efter 7 underbara år! Saknar er alla så grymt mycket





all kärlek till er !


angående..min bloppis jag hade förut..


Den här bloppisen hade jag för ganska länge sen.. Massa har budat, och eftersom den är slut så ska ju dom som har budad högst få köpa dom sakerna. Men jag måste bara bestämma nån dag med alla ni som har budad när ni ska få kläderna. Så neranför här nu ser ni några som har budat. Och om ni är en av dom kontakta min så fort ni kan då, och dom sakerna som ingen har budat på kan självklart någon buda på nu om ingen vill ha sakerna! :)


 
1. Turkos billabong munkjacka. Storlek M (från Thailand) Är som typ XS eller XXS. 20:-

 
2. Turkos tunika. Storlek: XS 20:-
SÅLD!


3. Tröja. Storlek:170  15:-

 
4. Coolt paljett linne! Inte använt så mycket. Storlek:158/164  25:-


5. Lång tuff tröja.. Storlek: 158/164 15:-


6. Rosa DIF tröja! Storlek: S, men som en liten XS..  20:-
Veronika har lagt 51 Kr!

 
7. Rosa linne, prislapp kvar! Oanvänd! Storlek: S  15:- 
Elvira har lagt 21 kr!

 
8.
Svart munkjacka Oanvänd med prislapp! Storlek 34. 30:-
Aurora har lagt 55 kr!


 
9. röda shorts! storlek:XS 20:-
Elvira har lagt 20 kr!

 
10.
Victoria Beckham Jeans kjol från Thailand! storlek: Som typ S! 30:-

 
11.
Bad/sommar shorts. Storlek:34  20:-

           
12. 
Vanligt lila linne. Storlek:34 10:-          13. Vitt linnee med spetts. Storlek: som typ XS 10:-
                                                                      

 
14.
Blommig sommarklänning. Storlek: 158/164  20:-


15. Gula sköna shorts! storlek: 154  20:-

 
16. Röd fin tunika! Andvänd 2 gånger! Storlek:XS  30:-

     
17. T-shirt! Storlek:158/164  15:-          18. T-shirt! Storlek: 158/164  15:-


Fin sommarklänning! Storlek:170 20:- 

 
20.
Snygg topp! Storlek:146/152  15:-

 
21. Snygg tröja! Inte använd så mycket! Storlek:S  30:-
Mica har lagt 75 kr!

 
22. Snygg 94 tröja. Storlek:34  25:-
Ariana har lagt 55 Kr!

 
23. Snygg spetströja! Inte använd mycket. Storlek:XS  35:-
Aurora har lagt 71 Kr! 

  
24. Linne utan band! Använd 1 gång! Storlek:XS men är som typ XXS.  15:-
Anna-Lovisa har lagt 15 kr!

 
25. Snygg rosa adidaskofta! Storlek: Typ 32.  45:-
Emelie har lagt 45 kr!
 

27. En fin klänning som ser ut att vara en kjol och en T-shirt! Storlek:170! 20:-
Ariana har lagt 25 kr!

      
28. T-shirt! Storlek:158/164  15:-        29. T-shirt! Storlek:158/164   15:-


0. Vit kofta! Storlek: 146/152 liten.  15:-

 
31. Grymt söt T-shirt med unbyggt linne! Storlek:158/164   25:-
Ariana har lagt 25 kr!


Söt tröja med fluff axlar. Storlek:158/164  20:-
Elvira har lagt 20 kr!


 
33. Snygg munkjacka! Storlek:XS  30:-
Sara R har lagt 55 kr!

 
34.
Blå mjuk munkjacka! Storlek: M, men är som kanske XS.  20:-

 
35. Fin grån tunn munkjacka! Storlek:XS  25:-

                 
36. Gult halterneck linne. Storlek:158  10:-           37. Hello Kitty T-shirt! Storlek:158/164  15:-

 
38. Rosa coola tights! Använda 1 gång! Storlek:164  20:-

 
39.
Bruna tights med pärlor längst ner på benet! Storlek:152   20:-
Ariana har lagt 30 kr!


40.
Munkjacka! Användes mycket FÖRUT.. Storlek:164    15:-


41.
Coola guld tights! Använda 1 gång!  Storlek:164   20:-

 
42.
Två långa T-shirtar! ALDRIG använda. Prislappar kvar! Storlek:Från ett annat land så vet inte men typ som XS kanske.. 15:- St
Elvira har lagt 15 kr på den svarta tröjan!


Vad tycker ni?

Om jag skulle ha en till bloppis, skulle ni kolla in min blogg om ni hittar något snyggt eller skulle ni bara skita i det? Skulle gärna kunna ha en, om ni vill det så ja! :)
KOMENTERA VAD JUST DU TYCKER!

För sånna fall skulle jag kunna börja fixa med bloppisen nu direkt!

Alla som komenterar får självklart en länkning ! :)

ledsen..

Förlåt för dåligupptadering. Igår hade jag inte lust.. men nu ska jag blogga hela eftermiddagen. Jag kom nyss hem från skolan, kort dag idag! grymt skönt. Vi hade so prov, gick faktiskt bra. Våran lärare ska rätta proven ikväll så vi får se resultatet redan ikväll! För om man bli missnöjd får man göra en annan sak för att nå upp till högre, så jag får se om jag vill göra exta uppgiften eller nte, den är frivilig! Så hoppas det kommer gå bra!

jag har märkt att min blogg är väldigt tråkig.. måste lixom börja göra lite fler saker! Asså 'ida tycker' '10 saker ni inte visste om mig' och massa sånna saker! Ska verkligen försöka förbättre mig! :)

Men har inget mer att skriva om just nu. och igår kväll la jag mig tisigt var grymt trött! Så därför ingen bloggning. Sen ahde jag inte lust för att var sur på en.. en falsk! Men det bryr jag mig inte om längre. Dens egna problem lixom! :D Så nu är jag glad, eller det har jag varit hela dagen, men nu ska jag göra en läxa som vanligt och sen blogga mer till er! Så hörs snart. Puss :)


Hmmm.. hur känner jag mig just nu ?

JUSTE!

Juste.. min älskade lilla kusin kommer till mig ikväll. Han är 3 år och är världens sötaste. Han ska sova här, ska försöka ta lite webb bilder med honom! Men måste byta om till fotbollsaker nu! PUSS



TACK ÄLSKADE FILIPPA <3


LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE


(google)
Men dom spelar jag i.. inte så snygga men grymt bra och skit sköna!



Älskar verkligen fotboll!
Ingen kanske bryr sig men :D 


Fotboll next i regn! USCH

snart ska jag på fotbolls träning ute i regnet.. jag hatar verkligen vädret ute idag! Lixom jag som trodde att det skulle bli sommar?! Lixom inte börja snöa och regna! usch! jag hatar det. Men ska dra strax och efter träningen blir det plugg, so prov imorgon... Sen på fredan blir det berga! Ska bli sjukt kul!!


(google, men fin bild, men såhär ser förmodligen alla blad ut just nu)
DISS

plugg plugg plugg!

Ikväll har jag bara pluggat, har prov på onsdag och ska avra klar med min bok recension imorgon.. SJukt tråkigt men är vekligen tvungen! Tror jag ska ta en snabb paus och sätta mig vid tv en litne stund.. är så sjukt trött! Så tror tyvärr inte att det blir mer bloggning ikväll.. 1 anledningar, första är att jag är sjukt trött! andra är att ni komenterar ju inte alls! hur kul är det då? kom igen nu! ;o


JAG HAR GJORT 101 INLÄGG NU! OCH JAG FORTSÄTTER GÄRNA, MEN BARA OM NI VISAR ATT NI VILL LÄSA MIN BLOGG OCH GÖR DET GENOM ATT KOMMENTERA! DET ÄR TYVÄRR FÖRDÅLIGT JUST NU......


länkbyte med mina sötnosar!

För att komma till Kajsa & Disas blogg trycker ni HÄÄÄÄÄÄR!



Kika in. Grymt bra blogg med 2 underbara tjejer! Älskar er! ♥

Hemma från en lång skoldag.. men längtar tills fredag!

NU är jag äntligen hemma efter en lång och seg skoldag. Slutade 4.. men har idrott som sista lektion så det är väll lungt med det var så sjukt kallt.. höll typ på att dö! På onsdag har vi 'SO' prov. Så måste verkligen plugga det nu! Vill ju lixom minst ha vg. Så kom igen nu ida, det här klarar du! Jag är sjukt förkyld, så snorig så det inte är sant.. Måste verkligen bli frisk nu! Har typ varit förkyl hela vinten bara för att jag sportar när jag är föryld så det bli aldrig bättre.. vet dåligt men ändå, jag älskar att sporta så jag kan inte bara sitta hemma och inte göra någonting.. måste ut! Men nu ska jag bli frisk!

På fredag är det ju berga, sista berga för oss.. Jag ska gå med Jossan, vi ska fixa oss hemma hos henne, sen gå dit tillsammans. Men vi har förköp så det är lungt. Behöver lixom inte strässa :D Sjukt skönt, tack älskling att du köpte till mig! Men eftersom det är sista berga så hoppas jag och tror att det är massa som kommer. Ska bli sjukt kul att träffa alla kompisar och dansa. Nu när det är sista ska vi, iaf alla 98;or här från, ge allt! Ska bli sjukt kul, och sen eftersom jag går med jossan kommer det bli änå bättre!
 
Men nu måste jag verkligen plugga.. så bloggar mer senare! Puss.


Arkiv

♥ du är den finaste på denna jord ♥

 ↑

Fyller år snart!

yeeh, snart fyller jag år! Eller ja om lite mindre än en månad. Längtar sjukt! Tror alla gör det innan dom fyller år! :D Jag har börat planera lite små saker. Tror att jag ska ha en tjejmiddag för alla älskade och saknade tjejer från min gamla klass, och en för några i min nya klass. Men eftersom jag typ fyller på på en måndag så får jag se vad ja gör efter skolan, tror förmodligen att jag åker hem och börjar fixa allt innan min släkt kommer, eller så hittar jag på något riktigt skoj med nån kompis. (Hanna måste snacka med dig) Men får se hur jag gör med det.
Men längtar sjukt, älskar att fylla år, verligen älsklar!

Juste, Lucas R fyller år på samma dag som mig. Haha, för er som ville veta!
Min sötnos :D

Men ni får ha det så bra, hörs om det här senare! Puss <3


Hanna sötnos, asså vårna humor....  ;o shit! <3


nu får ni rösta !!

♥jag gjorde ju en veckans blogg förut. Men det var bara 3 stycken som ville vara med så nu har ni chansen att rösta på den ni tycker ska vinna massa länkar! Så börja rösta nu!




1. Filippa Wedemo ♥


2. Emelie Davidsson ♥


3. Alva Wilsson ♥ 

Tack älskling!

Älskade Filippa har nu gjort en ny header som ni ser. Grymt fin ju! Sjukt glag, tack sötnos!<3
Vendela, jag bytte inte för jag tyckte ett den du hade gjort va ful eller något.. bytte för Filippa frågade om jag ville ha en header, och jag har ju haft den du gjorde länge nu så tänkte att det kanske var dags för en ny eftersom hon lixom frågade!

Men tack så jätte mycket finaste Filippa Wedemo! <3

Sötnos, jag älskar dig! ♥
För att komma till hennes bästa blogg, klicka HÄR!


bloggar sen för att.....

mitt internet är skit konstigt just nu. Det laggar, går typ inte att gå in på bloggar eller något.. så får se om det blir mer bloggning ikväll. Ha det så bra!


tråkigt inlägg..

Idag hade jag fotbolls match och vann med 2-0. Rolig match. Men just nu är jag med Jossan, vi har varit ute och gjort lite saker. Just nu gör vi ingenting men ska till sporthallen snart. Har inget att blogga om nu. Så hörs..

VENDELA JAG SKA HA DEN!


Ida svarar!






Sv; Vad menar du med att vi ska lägga in dom tillsammans? <3
Tack att du komenterar!


nu några bilder från åre!

Jaa! nu kommer dom! Eller det här är bara dom som jag
tog på min mobil, så det är inga bra, ALLA andra bra är på kameran
ska försöka ladda över dom, lovar..
på kameran har jag alla skit coola bilder på mig,
fanny & mathilda också i våran onepice sen ute i mörkret på kvällen!
Men nu kommer det några på mig och mathilda.

Sista dagen åkte vi bara i t-shirt! helt sjukt! :D


Haha, sötnos fasnade med skidan ;)


haha, vi hittade den i en åre butik.. rätt så skönt tryck men ändå lite för mycket ;) haha, diggar den!
Alla som gillar sälen ta inte illa upp. Menar inget illa om sälen tycker bara att den var grymt skön! ;)


Mathilda kommer där uppe. ser inte ut som att den där backen är brant, men den är sjukt bran, en svart och sit bran backe! men grymt rolig!


sötnos i rockgondolen, haha! spotify finns i den! Najs eller vad? ;o




Mathilda i t-shirt! typ 25 grader


Jag.. :)




brevid backen stanade vi och drack vatten ur en liten liten bäck. Så grymt gott vatten asså!
Om någon underar och tror att det är äckligt vatten så är det inte det.. asså det är skit rent och fräsht!




Va och shoppade! :D


Jon Olssons!


Bjuder..

det var några bilder..
Föresten! vi fick snacka med Jon Olsson! :D Omg!


underbar dag, verkligen underbar!

Hoppas att ni orkar läsa..
Nu har jag kommit hem från mina kusiner. Min dag har varit helt underbar. Jag skrev ju i ett annat inlägg att jag hade varit med Jossan och kollat på en fotbolls match. Sen efter det käkade vi på subway och sen åkte hem till henne. Jag fixade mig där och fick låna hennes hårförlängning :D Som jag har nu, sen fick jag låna ett skit snygg linne som jag har haft på mig ikväll. Tyvär har vi inte tagit bilder.. tänkte inte på det faktiskt.
Men sen hämtade mina föreldrar mig och vi åkte till mina kusiner. Sen åt jag där, sen ringde Jossan och
var utan för deras hus och ville att jag skulle komma ut. Vi skulle gå till en majbrasa men vi åkta till den som var i österskär istället för vi trodde att massa skulle vara där, men vi va lite sena och alla hade tyå redan åkt hem.. asså alla dom som vi kännde. Så det var lite tråkigt men aja, sen fick jag skjuts till mina kusiner igen och va där ett tag. Kollade på tv samtidigt som jag smsade massa.. smsade framförallt med Jossan & Lucas.
Men mer säger jag inte!

Imorgon ska jag spela match, tyvärr har jag fortfarande skit ont i min hals.. men ska försöka spela så bra som jag kan.. sen ska jag vara med Jossan efter matchen, vi ska göra en sak som vi har bestämmt att vi ska försöka göra varje söndag! :D mysigt! Sen får jag se mer vad som händer.

Sen har jag bestämmt att jag ska träffa lucas nån gång i veckan typ.. så det ska jag försöka
komma ihåg och fixa, typ jossan också! Ska snacka mer med dom senare!
Men älskar er, jossan & lucas. SÖTNOSAR!







Såhär såg dagens outfit ut, innan jag fick en annan tröja av Jossan och hon fick låna den jag har på bilden.
 



besviken!

Är lite besviken idag och  en till två dagar bak.. jag har haft sjukt dålig statistik.. hade jätte bra förut, så under verkligen vart alla har dagit vägen? och vart alla komentarer är. Lixom om jag lägger ner tid till er, får ni väll ändå ge lite tillbaka till mig? Inte alls kul att blogga om jag har dålig statistik och inga komentarer..
Kom igen nu! Va lite snälla tillbaka!


RSS 2.0